luni, 9 iulie 2012

Agatatul in cluburi


Inainte de toate vreau sa recunosc ca nu sunt un mare fan al agatatului in cluburi (noaptea). Prefer agatatul pe “strada” (ziua). Cand ma refer la “strada” nu va ganditi neaparat ca stau in mijlocul intersectiei dintre doua autostrazi majore. Era o figura de stil. Pe strada, ma refer la orice locatie pe unde trec femei in mod obisnuit in timpul zilei (banci, malluri, institutii publice si private, parcuri, macelarii, stranduri, biserici etc, v-ati prins). Scenarii care par banale dar ofera un randament ridicat cu eforturi relativ mici. Dar de asta vorbim altadata.

Acuma sa ramanem la cluburi. De pe vremea lui Pazvante Chioru era vorba “Nu mergem si noi la discoteca sa agatam niste gagici?” Fraza asta contine doua mari erori. In primul rand, statistica spune ca majoritatea lipelilor se fac prin cunostinte comune (scoala, servici, prieteni, neamuri). Asta pentru ca majoritatea barbatilor nu au curaj sa se dea la femei necunoscute iar majoriatea femeilor se cred prea importante sa fie abordate de barbati necunoscuti. In al doilea rand, nu stiu de ce asa de multi barbati cred ca femeile merg in “discoteca” sa fie agatate pentru ca de fapt ele merg din alte motive (sa fie admirate de barbati si invidiate de femei, sa fie vazute in public, sa se simta importante sau pur si simplu sa mai iasa din casa). 

Deci hai sa facem o incursiune prin viata de noapte a cluburilor si sa vedem ce fel de specimene intalnim pe acolo. Cand ma refer aici la cluburi ma refer strict la locuri unde in primul rand se danseaza, anacronic inca numite de unii si “discoteci”(desi strict vorbind, lumea nu merge sa danseze ci sa se sparga in figuri, atat femeile cat si barbatii). Puburile sau cluburile de jazz, rock sunt alta mancare de peste si nu vom vorbi de ele acuma.


In cluburi-discoteci  se intalnesc 5 grupuri mari si late de femei (se includ atat femeile care par singure cat si cele care par insotite).
Sobolanul de club e o femeie care sta toata ziua (noaptea) prin cluburi. E singurul mediu unde se simte cu adevarat bine deoarece locatia si lumea (de obicei mai fitoasa ca in alta locuri) ii da un statut (relativ) de mini-diva locala. Grad de sociabilitate mediu.
Curva de atentie (attention whore) e o femeie care are nevoie de atentie din partea barbatilor si/sau a altor femei mult mai mult decat o femeie obisnuita (care oricum are nevoie de o gramada de atentie, ganditi-va cum e curva de atentie). La fel ca si sobolanul de club, curva de atentie se simte ca o mini-vedeta in cluburi dar spre deosebire de sobolan, curva de atentie nu isi limiteaza teritoriul doar in cluburi. Curva de atentie se simte foarte bine in orice locatie unde exista barbati si alte femei dispusi/dispuse sa o bage in seama. Grad de sociabilitate ridicat.
Mimoza e o femeie care seamana cu curva de atentie dar spre deosebire de aceasta nu gestioneaza bine atentia (mai ales cea nedorita) venita din partea barbatilor. Se ofenseaza foarte repede si stramba din nas la orice.  Grad de sociabilitate scazut.
Prostituata / Dama de companie nu are nevoie de explicatii
Cam 80% din femeile intalnite intr-un club (discoteca) cad intr-una din cele patru categorii mai sus amintite. Restul de 20% (grupa Diverse) sunt femei care mai trec si ele prin cluburi din cand in cand, la anumite evenimente si sunt foarte usor de recunoscut dupa faptul ca par stanjenite sa fie acolo, danseaza prea putin sau incearca sa para nevazute.

Sobolanul de club, curva de atentie si mimoza nu sunt recomandate pentru relatii serioase desi multi barbati baga botul la ele. Sunt bune doar pentru pump-and-dump one-night-stand sau pentru a fi folosite drept “carlig” pentru agatarea unei femei din grupa Diverse. (vezi pre-selectia feminina)

Nu toate femeile care par a fi insotite sunt si insotite. Multe vin cu amici ca sa nu para disperate.

Multe femei care sunt neinsotite nu inseamna ca sunt si singure si/sau disponibile. Multe sunt maritate, multe au iubit, prieten si multe au cativa cordaci prin diverse locuri. “Girls-night-out” sunt destul de comune asa ca…ochii mari!

Femeile arata mult mai bine in cluburi decat in realitate asa ca… ochii mari!

Raportul barbati-femei e cam de 2-1 si dupa 2 noaptea se mareste exponential. Nu e bine.

Aveti grija! Cluburile dau muzica sa sparga timpanele pentru ca sa se consume cat mai mult alcool!!! (Sursa http://www.nhs.uk/news/2011/12December/Pages/loud-music-makes-alcohol-taste-sweeter.aspx) In plus, zgomotul ridicat scade sociabilitatea si ridica irascibilitatea persoanelor. In concluzie, cluburile sunt in business ca sa faca cat mai multi bani din dat de baut nu ca sa aiba lumea unde sa se cupleze.

Spre deosebire de agatatul intr-un mediu normal din viata de zi-cu-zi, in club fizicul unui barbat joaca un rol mult mai insemnat (vezi factorii atractiei).  De asta e nevoie sa fii in tip-top shape (corp, fata, tinuta) si sa dansezi cat mai bine. Sau sa fii celebru/bogat dar asta e la mintea cocosului si asta e ideal in orice situatie nu doar in club.

E preferabil sa fii intr-un grup mixt, cu barbati dar si cu femei, preferabil cat mai multe femei. (vezi pre-selectia feminina)

Comunicarea in club se face strict la nivel primal, animalic.

Nu recomand dansatul din maini ci din pelvis. Dansatul cu mainile sus semnalizeaza nevoia de atentie (“Va rog, ma baga si pe mine cineva in seama? PLEASE!”). Numai novicii danseaza dand din maini. 

Paharul/sticla de bautura se tine la nivelul soldului sau a coapsei, nu la piept .

Dupa mine, e inutil abordarea unei femei care nu da semnale ca vrea sa fie abordata (se poate incerca totusi in caz de lipsa de altceva). Femeile remarca toti barbatii din jurul lor pe o raza de 100 km asa ca daca nu incearca sa se bage in seama inseamna ca nu esti interesant. 

Femeile care te remarca vor incerca sa se baga in seama (dar indirect) fie prin contact de ochi (repetat dar nu mai mult 2-3 secunde) fie apropiindu-se de tine (de obicei nu frontal).

Feriti-va de barmani si DJi. Femeile in cluburi au o atractie morbida fata de barmani si DJi pentru ca acestia au un statut relativ ridicat in acel mediu (sunt practic cei care fac si desfac, fara ei toata activitatea din jur ar muri, de aia statutul lor RELATIV e asa de mare). In afara clubulului/discotecii statutul lor scade considerabil.

Nu recomand bautul in exces. Desi multi beau sa “prinda curaj”, femeile nu sunt impresionate de asta. Oricine poate bea in exces asa ca nu e o calitate cautata de femei. In plus, in caz de scandal devii o tinta mai usoara decat nebaut.

Femeile se asteapta sa fie abordate asa ca pornesc de acasa cu o armura (bitch-shield) demna de o lupta medievala , menita sa respinga atacurile nedorite. 

Am mai spus pe blog sa nu se abordeze grupurile mari de gagici (de la 4 in sus). Asta e cu atat mai mult valabil intr-un club. Un grup mare de femei neinsotite nu inseamna “Baaaaa, uite o gramada de gagici acolo, marfa, agatam si noi ceva in seara asta”. De obicei un grup mare de femei neinsotite seamnalizeaza ca NU sunt disponibile. 

Femeile care au chef sa fie agatate vin in grupuri mici de 2-3.

Daca cumva vreo gagica iti lasa un numar de telefon, nu inseamna nimica. De cele mai multe ori, a doua zi ii va parea rau ca ti l-a dat si va deveni distanta (sau se va face ca nu te mai cunoaste). De asta nu trebuie sperat la o relatie cu una agatata in club (fie ca femeie nu merita mai mult decat un pump-and-dump, fie daca merita se va razgandi. Cum ar fi sa spuna copiilor “Oh, a fost asa de romantic cand l-am cunoscut pe tati. Eram la un club de fite, bausem nitel mai mult, ma manca rau la pasarica, tati era intr-un grup de cocalari beti morti dar mi-a placut de el ca misca bine din pelvis si tinea sticla de vodka la coapsa”). 

Cam asta e tot pe moment. Sunt sigur ca as mai gasi multe alte chestii de scris dar nu pot nici eu sa scuip totul dintr-o data. Pana si geniile au nevoie de o gramada de timp sa-si scrie operele.
 
P.S.
EXISTA SI EXCEPTII! (Si la postarea asta si la restul postarilor mele). Nu inseamna ca ce am scris nu e adevarat in linii mari. De asta generalizez pentru ca asta inseamna generalizarea. Valabilitate/validitate pe o scara mare! Capisci?