sâmbătă, 8 decembrie 2012

Despre femei (I)

Inauguram o noua rubrica. "Scrisori de la cititori". Cine vrea (sub anonimat sau sub ce nume doreste) poate sa scrie orice despre gagici, relatii sau sex. Mai jos text preluat ad-literam de la cititoarea anonima SixtyNine.

Despre femei by SixtyNine

Femeia in general e mai rea si mai hoata decat vor majoritatea sa admita.
Unele pozeaza in fete bune din principiu, care principiu in realitatea nu are nicio baza. Vor doar sa-si autoinsufle sentimentul de "eu sunt mai buna" decat X, "eu sunt mai cinstita" decat Y. 
Femeile intotdeauna se compara. Aici putem spune ca din principiu, iar bazele acestui principiu se definesc simplu prin: gelozie si invidie.
Amanta se va compara cu sotia, sotia cu amanta ( daca este cazul), colegele de munca se vor compara intre ele si tot asa.

Si gelozia si invidia sunt bune cu masura. O mica masura, foarte foarte mica. Dar sa fim seriosi, ce femeie accepta termenul de "mica" ? :))

Glumeam, incerc doar sa spun ca femeile in general nu prea au limite. Nici macar "sky is the limit"  nu constituie o limita ! Mai potrivita ar fi "isterica" expresie "panzele albe". Cam asa sunt femeile. Merg pana in panzele albe. Fie ca au sau nu dreptate. Si cum panzele astea albe sunt ghidate de vant, curenti etc, la fel si femeile, sunt dupa cum adie vantul. Mai exact, sunt pe toane.

Am vazut un film. Nasol. Foarte nasol. L-am trecut pe lista celor mai proaste filme pe care le-am vazut ever. Este vorba despre "Les infideles".
Sau, poate ca am avut eu prea multe asteptari, naiba stie. Ma gandeam ca voi rade cu lacrimi si totodata diverse convingeri in ceea ce priveste functionarea mintii barbatului imi vor fi confirmate.
Deci prost, prost rau filmul, nici nu merita sa discuti despre el, dar totusi am facut-o, chiar si aseara incercand sa gasesc cateva chestii ok in el.

Dupa cum spuneam mai sus, femeile sunt pe toane. O sa iau din film o faza proasta, cum altfel, ca sa-mi exemplific ideea.

O ea il bate pe un el la cap pe  tema infidelitatii. Mai exact, incearca sa-l convinga pe el sa-i marturiseasca faptul ca a inselat-o, afisandu-i o atitudine foarte ok la prima vedere, deschisa, de genul: "haide spune-mi cand m-ai inselat ca nu ma supar, mi se pare ceva firesc sa ma inseli, doar suntem de atatia ani impreuna plus de asta nu ma deranjeaza, ba chiar mi s-ar parea foarte ciudat daca nu ai fi facut-o..."
In fine, nu mai lungesc povestea. Tipul ii recunoste o aventura de-a lui. Evident, starea in care ea zambea si era glumeata dispare si este cuprinsa de furie si suparare.Plange, tipa, sparge etc. Vrea sa plece de acasa. El incerca sa o calmeze, ea  ii marturiseste  ca la randu-i l-a inselat. El, de unde era numai lapte si miere si ii soptea la ureche ca o iubeste, ca o iubeste, ca o iubeste, ia foc si explodeaza vulcanul....
Scena se incheie cumva cu ei doi lipiti de perete sarutandu-se ametitor, iar dimineata ii gaseste vorbind din priviri...
Interpretarile sunt de prisos.
NOTA: niciodata, dar absolut niciodata nu trebuie sa recunosti !!! In general barbatii au asta in sange.
E o faza in film care exemplifica negarea absoluta: el la spital infipt in fundul uneia ("penis captivus" ). Doctorul ii suna sotia, si cand "infiptul" da cu ochii de ea spune: " nu e ceea ce pare, nu o cunosc, nu am vazut-o niciodata in viata mea "


Deci da, femeile au toane, dar barbatii oare nu au? 
Si alta intrebare, prezenta si in film si cu siguranta si in mintea multor femei: de ce o femeie care are diverse relatii este considerata curva, iar un barbat este pur si simplu considerat BARBAT ? :)
Papi, ai cuvantul.

Prietena mea, in urma filmului, a concluzionat ca femeile sunt superioare barbatilor.
The End.


Ok SixtyNine. Multumim pentru scrisoare. Comentariile mele vor urma curand. Poate chiar maine ca oricum nu voi avea chef sa-mi pierd ziua urmarind care hoti (rosii, albastrii, portocalii, mov, galbeni, verzi sau roz-bombonel) vor "guverna" Romanica, asa ca voi putea comenta.