duminică, 6 ianuarie 2013

Esenta femeii (in cateva randuri)

Absolut bestial citatul asta din Oscar Wilde:
The Ideal Man should talk to us as if we were goddesses, and treat us as if we were children. He should refuse all our serious requests, and gratify every one of our whims. He should encourage us to have caprices, and forbid us to have missions. He should always say much more than he means, and always mean much more than he says.  
Lili3d, iti place citatul? Cuvintele conteza, nu-i asa? Ai avut orgasm citandu-l?  

Ar trebui sa fie obligatoriu pentru orice barbat sa inteleaga si sa memoreze citatul si sa-l poata recita oricand oriunde (inclusiv beat-mort cu capul intr-un sant)

Intr-o alta ordine de idei, aveti grija doamnelor si donsoarelor ca bikini nu mai sunt la moda in 2013. Ordin de sus, de la prefectura. Asa ca aruncati-va bikini la ghena ca sa nu pareti toape demodate.

http://shine.yahoo.com/fashion/see-ya-bikinis-one-piece-swimsuits-poised-takeover-222000048.html

P.S.
Happy New Year 2013!
Cand o sa am mai mult chef o sa scriu mai mult ca stiu ca abia asteptati.

39 de comentarii:

  1. N-ai nimerit-o nici de data asta!Însemnătatea cuvintelor nu se referă doar la ceea ce vrei tu să demonstrezi. A vorbi frumos duce la ceva, dar nu neapărat la... orgasm!
    Și a vorbi urât duce la respingere, clar (pentru oameni normali, adică)!
    Departe... Nu, nu mi-ar plăcea să fie ca în citat!
    Poate asta:
    http://innerspacejournal.wordpress.com/2013/01/06/pace/

    Un an fericit să ai! Mai caută!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=2ECATee2CqI

    Hhahahhahahahah!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca lipsa de comentarii pertinente la adresa citatului inseamna fie:
    1) nu intelegeti suficient engleza
    2) ati inteles asa de bine si ati fost atat de acord ca nu ati mai avut cuvinte.
    Ma inclin pentru a doua varianta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Papillon. Cred că citatul ți se potrivește ție, mai degrabă - în sens invers, desigur.

      Ștergere
    2. Je n'ai compris pas. Adecatelea cum mie, in sens invers?

      Ștergere
    3. Adică ție ți-ar plăcea să fii tratat astfel!...

      Ștergere
    4. Fuck No! Repet, citatul este descriere succinta, elecventa si comprehensiva a intelegerii femeii. De aia Wilde asta e universal celebru pe plan international si eu doar partial si local (e drept prin mai multe locuri nu doar unul singur).

      Ștergere
    5. Fiecare femeie este o exceptie. Binenteles. Fiecare. Bwahaha!

      Ștergere
  4. O. W. era un pic homosexual!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Makes sense. De asta a reusit sa condenseze atat de bine tot ce era de spus. Eu ma chinui cu zeci si sute de pagini (si altii la fel) si tot nu stim perfect. Inseamna ca nentu O.W. era un "insider" si o fi obtinut informatia asta in urma unor confesiuni de alcov. Homosexualii astia au acces in spatelor usilor inchise la toate bunaciunile. Ce ironic!

      Ștergere
  5. ;) Perfect valabil si perfect adevarat, ce sa ne mai dam atata dupa degete sau visini....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca Lili contrazicandu-ma TOT TIMPUL e modul ei rudimentar de a arata ca-i place de mine. Bwahaha

      Ștergere
    2. E drept că mă faci să râd de fiecare dată când mai spui câte o gogomănie!... Cu toate că, uneori, încerci să spui lucruri SERIOASE!!!
      Bwahahahaha!

      Ștergere
    3. Te cred!...
      Probabil că eu trăiesc în altă lume (vorbesc serios)...

      Ștergere
  6. Condensata femeia lui O.W., vorba ta. Daca ma apucam sa descriu esenta femeii, iesea o solutie de o infinita dilutie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel(cea) care s-a semnat cu simbolul acela de inimoară sau fluture are dreptate. O.W. era ghei și cică era și pasiv. Cel puțin așa am înțeles și eu dintr-un film despre viața lui văzut cu ceva vreme în urmă (când îmi aduc aminte cum se numește filmul o să revin pe subiect). Faptul că era pasiv și ghei, citind citatul de mai sus, demonstrează doar că exista o mică răfuială între O.W. și purtătoarele legale de pizdă (pardon pentru exprimarea atât de directă-dar vreau să mă fac bine înțeleasă).
    A nu se înțelege că am ceva cu gheii!
    A nu se înțelege că am ceva cu O.W.-dimpotrivă!!
    A nu se înțelege altceva decât am spus!!!
    Și on-topic la articolul tău: este imposibil să definești esența unei femei atât timp cât ești bărbat. Nici măcar o femeie nu ar putea să definească asta. De ce? Fiindcă nimeni nu se poate cunoaște pe sine însăși, nici femeile pe ele însele dar nici bărbații(pe ei înseși). Dacă stăm să ne gândim și mai profund, oamenii în general nu se pot cunoaște bine, dar mai ales fiind unici nu pot genera definiții precise la adresa altora(cred că săracul Freud s-a zbătut o viață întreagă în sensul ăsta și tot nu a ajuns la un rezultat precis).
    P.S. În comunitatea unde trăiești tu se poartă chiloți de obicei?(indiferent de model)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Just!
      Daca recitesti Printul fericit, vei vedea ca iubirea e acolo intre printul-statuie si un randunel!!!(care fusese indragostit de o trestie)

      Ștergere
    2. Ce te mai iubesc eu Coano cand folosesti logica specific feminina. Daca nu esti de acord cu mesajul (sau esti de acord dar exprima un adevar care nu trebuie stiut), ataci sursa ( adica O.W. in cazul de fata). Pe langa ca era ghey pasiv crezi ca avea si puta mica? Crezi ca a ajuns ghey pasiv frustrat cu puta mica din cauza ca l-au respins femeile? Explicabil. Bwahaha

      P.S.
      In comunitatea unde traiesc eu (adica dupa cum se stie pe Insula Tatoaselor) barbatii deobicei nu poarta chiloti. Dar cutuma (obiceiurile stramosesti) insulei spune ca organele sexuale masculine trebuie sa fie acoperite de parti feminine (organe genitale, tate, gura, mana, rect etc). Asa e obiceiurile si cine suntem noi sa le schimbam?

      Semnat,
      Al tau sincer
      Papi

      Ștergere
    3. Îmi imaginez că insula aia a ta e decupată din playboy, noaptea în baie cu uşa încuiată cu lumina stinsă şi lanterna în dinţi. Eu nu l-am atacat pe O. W., am încercat doar să cuget. Că doar animalele nu-şi explică de ce plouă, sau e soare şi le iau ca atare. Nu ştiu cum avea puţa O.W. fiindcă nu i-am văzut-o, iar în ce spun alţii nu mă încred. Dar nu ştiu de ce, am senzaţia că tu le ştii pe toate. Şi cum au unele ţâţele şi cum au alţii puţele.
      P.S. Bărbaţii din comunitatea ta ar fi bine să poarte chiloţi altminteri ultima picătură le va păta mereu pantalonii, chiloţii erau măcar o protecţie. Căci dacă te-am înţeles bine, aşa sunt obiceiurile, cine suntem noi să le schimbăm?

      Ștergere
    4. Eu nu l-am atacat pe O. W., am încercat doar să cuget.

      Cu siguranta nu l-ai atacat pe O.W. ci doar ai incercat sa cugeti.

      Faptul că era pasiv și ghei, citind citatul de mai sus, demonstrează doar că exista o mică răfuială între O.W. și purtătoarele legale de pizdă (pardon pentru exprimarea atât de directă-dar vreau să mă fac bine înțeleasă).
      A nu se înțelege că am ceva cu gheii!
      A nu se înțelege că am ceva cu O.W.-dimpotrivă!!
      A nu se înțelege altceva decât am spus!!!


      Am inteles perfect "cugetarea". Whatever you say Boss!

      P.S.
      De mult nu mi-ai mai dedicat vreo poezie. Pe cand sa ne asteptam?

      Ștergere
    5. Este adevărat că am scris o dată un pamflet în care te-am ironizat cum mi-a venit mie chef. Și este și mai adevărat că ți l-am dedicat. Precizarea am făcut-o pentru celelalte domnișoare care trec pe aici și și-ar putea face o impresie greșită citind comentariul tău atât de imprecis :P
      Nașul cică doar o dată vede păsărica finei. Tu ce părere ai?
      P.S. Schimbă-mi titulatura din blogroll. Ți-am mai spus că nu sunt feministă. Altfel o să cred că-ți place să atribui calificări nemeritate sau chiar nu ai citit nimic de la mine de pe blog ca să-ți dai seama ce fel de om sunt. Ori altfel șterge-mi blogul din blogroll căci dacă rămâne așa mă voi simți jignită și nu cred că vrei asta.

      Ștergere
    6. Ok. Am cele mai bune intentii sa-ti schimb titulatura dar avem o mica problema. Administrarea o face un "amic" de-al meu si dau foarte greu de el. E mai fitos ca o fata mare si raspunde numai cand vrea el. Si va trebui sa asteptam nitel dupa el. Doar nitel. Hehehe. Ca e foarte fitos.

      P.S. Daca fina si-a aratat o data pasarica nasului si-o va mai arata si de alte ori. Ca daca nu-i placea finei nu o facea nici de prima data.

      Ștergere
  8. Hai sa comentez si eu citate :P
    Ce zice O.W e genial daca ma gandesc la relatii/interactiuni aflate intr-un stadiu fie incipient, fie superficial. Daca se mentine idealismul de fata, ,,barbatul ideal" devine nu chiar ideal sau un fraier/looser/[alt epitet la alegere] in ochii femeii.

    Da, ideal la inceput, insa dupa o perioada de atata adorare verbala, satisfacere a tuturor capriciilor si mofturilor, ,,barbatul ideal" nu va mai fi apreciat. Vom avea o zeitate rasfatata (si nu pentru ca e femeie, ci pentru ca e om, si asa sunt oamenii).

    Cat despre cealalta extrema/varianta, femeile care sunt totusi cat de cat independente, se vor satura sa fie tratate ca un copil, chiar daca tratamentul e bine-intentionat. Ignorarea dorintelor importante sau refuzul unui scop, a unei misiuni in viata ar duce la frustrare maxima pentru unele dintre noi.

    Ma abtin de la a spune daca, obiectiv, e ideal ca un barbat sa se comporte in modul amintit in citat, zic doar ca e un mod limitat care in timp, sub o forma sau alta, va duce la pierderea statutului de ,,barbat ideal" - din perspectiva unei femei.
    Nici macar nu stiu vreo alta cale mai geniala de a fi un barbat ideal, poate nici nu este una.

    De fapt, mai mult, recitind acum citatul, mi se pare ca genul asta de a trata o femeie ii va dezvolta/amplifica acesteia toate acele lucruri pe care tu, cel putin (si multi altii), le ironizezi/desconsideri.
    Un barbat care sa mi se adreseze mereu ca unei zeite, care sa imi satisfaca toate mofturile si capriciile, dar care sa nu dea curs unor dorinte importante si care, nici macar ,,interzica", dar care sa ma limiteze, fie si indirect, in a avea un scop in viata asta, ar scoate tot ce-i mai rau din mine.

    Tot personal, nu ma leg de ultima propozitie, pentru ca mi se pare ca intra la categoria jocuri (de cuvinte) si ,,hai sa ne mintim frumos" si nu prea ma intereseaza aspectul.
    A, si tot personal si subiectiv, recunosc ca imi place sa fiu tratata ca un copil, dar nu de catre oricine - cred ca la asta pot sa zic DA, O.W, asta ar fi o caracteristica a barbatului ideal - ma trateaza ca pe un copil si face asta in asa fel incat nu ma deranjeaza, dar deloc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum, barbati sunt apreciati de femei doar din punct de vedere utilitarian. "Ce poti face pentru mine?". Chiar si unde/cand nu este evident. Un barbat celebru care teoretic nu face nmic pentru o anumita femeie (ea se tine dupa el ca paduchele de cainele jigarit), practic face prin asociere. Ii ridica statutul acesteia prin simplul fapt ca intra in contact unul cu altul. Si exemplele pot continua.

      Tine minte. Barbatii sunt niste romantici (la minte) iar femeile niste pragmatice (la minte) cand e vorba de sexul opus.

      Ștergere
    2. In plus, se pare ca din adolescenta femeile intra in "arrested development" (la minte). De aia se comporta atat de infantil si fara noima. Cand incep sa li se dezvolte diverse parti ale corpului atat de placute de barbati nu mai au nevoie sa faca nimica. Nu trebuie decat sa-si plimbe acele parti dezvoltate si sa astepte beneficiile. Eu nu am vazut femeie care sa arate minim decent si sa moara de foame. Totdeauna se va gasi macar un barbat care sa aiba grija de ea. Si cred ca in sinea lor femeile pierd respectul fata de orice barbat care le considera mai mult decat sunt. Suna urat dar asta e. Repet, exceptiile sunt prea irelevante.

      Ștergere
    3. E mai bun un exemplu cu un ,,barbat puternic", caci desi ceea ce zici tu e logic (prin asociere creste statutul s.a), pentru mine chestia asta cu celebritatea pur si simplu... it doesn't make any sense :)) E stupid.

      Referitor la al doilea comentariu, as zice doar ca exceptiile nu sunt chiar irelevante. Consider ca e relevant ca in ciuda faptului ca s-ar gasi mereu macar cate un barbat care sa aiba grija de ele, sunt multe femei care nu se bazeaza pe asta. Poate o fi si feminismul si dorinta asta de independenta din ultimii ani de vina, dar oricum, sunt destule :)

      Ștergere
    4. Celebritatea makes sense. Poate inca n-ai gustat-o. O sa vezi tu cand o sa o gusti ce buna si ce dependenta creeza.

      Tine minte.
      In spatele multor barbati de success sta o zgripturoaica cu biciul in mana.
      In spatele fiecarei femei de success sta un barbat cu statut (faima/bani/putere). Sau statul. Statul (cel occidental/"modern"/neo-socialist) s-a transformat in ultimul timp in amantul preferat al multor femei de "succes".

      Ștergere
    5. " Barbatii sunt niste romantici (la minte) iar femeile niste pragmatice (la minte) cand e vorba de sexul opus."
      :)
      Asta tine de o finete si o aprofundare a simturilor umane, nu ai tu pretentia sa inteleaga ei/ele.
      :)
      Si mai e ceva: Societatea e pregatita să NU inteleaga rolul Exceptiei!

      Ștergere
  9. Pentru tine... Fluturaș!
    http://www.descopera.ro/stiinta/8964689-atractia-intre-sexe-scrisa-in-stele-sau-inscrisa-in-adn

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect.
      Are si articole asemanatoare (mai jos. Unele corecte altele total aiurea.

      http://www.descopera.ro/dnews/8265506-femeile-sunt-atrase-de-barbati-efeminati-din-cauza-anticonceptionalelor FOARTE CORECT!

      http://www.descopera.ro/dnews/8031472-femeile-cred-ca-barbatii-cu-voce-joasa-sunt-mai-infideli CORECT DAR CORELATIA E PROST FACUTA!

      http://www.descopera.ro/dnews/8868043-barbatii-necasatoriti-mor-mai-repede CORELATIA E RIDICOLA!

      Ștergere