miercuri, 7 martie 2012

De Ziua Femeii

De 8 Martie doresc tuturor damzelele sa ajunga ca blonda din clipul de mai jos (si in niciun un caz sa ajunga ca bruneta). Dar vreau sa va si cer ceva. Cererea e foarte serioasa asa ca vreau sa va ocupati serios de ea (cine vrea si cine poate, oricum nu ma astept la multe de la dudui). Clipul de mai jos e din filmul Vicky Cristina Barcelona si prezinta o scena de seductie. E destul de realista chiar daca e doar un film. De asta imi si place. Arata ce se intampla inainte, in timpul si dupa ce un barbat abordeaza o femeie (sau un grup de femei).
Asa ca vreau sa comentati. Detaliat. Si nu vreau bombaneli ca e in Engleza. Coana Mitza mai bombanea la texte in Engleza dar a zis ca nu mai vine pe aici ca i-am jignit inteligenta. In Romana n-am ce sa va pun. Toate articolele posibile in Romana vorbesc de Basescu, Nastase, Steaua, Becali, Oana Zavoranu si Florin Salam asa ca va trebui sa va obisnuiti cu articole si clipuri in Engleza din partea mea.


(Clipul se tot opreste la secunda 3. Aveti rabdare cateva secunde ca isi da drumul singur).
Promit un post separat si un comentariu detaliat mai incolo despre scena asta. Pana atunci vreau sa aud parerile voastre. Neaparat! Si sa nu va prostiti! Si nu cumva sa ajungeti ca bruneta.

44 de comentarii:

  1. Io sinceră să fiu nu prea înțeleg tema pentru acasă de azi, dar nu-i de mirare, îs cam drojdită, oi reveni când oi fi mai trează. Ca idee, da, abordarea directă e interesantă atâta vreme cât nu e făcută de-un țigan cu cămașă de cocalar cum se prezintă Javier Bardem în filmul ăsta al lui Woody Allen. Oricum gagii ăștia latino cu aspect țigănesc au gradul de sex-appeal cam overrated din punctul meu de vedere. Prefer oricând să văd un Jason Statham țărănoi decât un țigan ratat pe post de artist boem.
    Acuma na, probabil ține și de vârstă și de nesimțire, mie acum vreo 5 ani îmi plăcea să fiu vrăjită, acum prefer oricând abordarea directă, mi se pare mult mai sinceră și mai lipsită de probleme. Sau dacă ține neapărat să facă pe masculul mă poate vâna, asta iar e o abordare cât se poate de potrivită, să văz io cum țese pânze de păianjen în jurul meu.
    Am și uitat ce-am vrut să zic, dar ca idee, nu se refuză un 3some, cum parc-am scris acum ceva vreme, tot la mahmureală, aici http://oamadetinichea.blogspot.com/2011/09/cum-sa-rupi-ficati-din-tine.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti totdeauna prima la comentat. Tot asa esti si la maritis? Eh?
      Ok. Tema e simpla. Observa tot ce intampla in timpul scenei (ce vorbesc gagicile inainte si dupa, limbajul corpului/fetei, ce vorbesc toti trei, limpajul corpului, mimica fetei samd). Ignora tiganii cu camasi de cocalari daca nu iti place. Nu asta era ideea. Inchipuie-ti ca in locul lui Bardem e nen-tu Jason ala sau chiar amicu tau Dexu (caruia ii e frica sa abordeze).
      Mie imi va lua vreo zi intreaga sa fac recenzia la clip. E plin de "clues" legate de ce se intampla cand un om vorbeste cu o oama.

      Ștergere
    2. Nu-s prima la comentat intenționat, așa se nimerește, promit că data viitoare permit altcuiva onoarea. La măritiș nu se pune problema, dacă aș fi fost așa grăbită eram demult la cratiță și la spălat de ciorapi.
      Cât despre analiză, dă-o dracului, am petrecut vreo 3-4 ani tot analizând la clipulețe, discursuri, limbaje non-verbale și alte semnale din astea prin școli, îs sătula de ele. Și nici chef n-am, poate când oi fi mai puțin amețită.

      Ștergere
    3. Nu mai poti da inapoi. Prima la comentat prima la maritis.
      Lasa-ma frate ca nu ai invatat tu la scoala de Psihologie de astea. Cine stie ce clipuri v-au aratat aia (cum sa stai si sa vorbesti la interviuri etc. de alea nu se socotesc).

      Ștergere
    4. Apăi dacă-i vorba de glume și „prevestiri” de măritiș io nu mai comentez :))
      N-am făcut psihologie.

      Ștergere
  2. E clar. Daca scriu cat de belele sunt muierile toate vin si comenteaza si spun ca asa e. Daca scriu despre despre agatatul si seductia femeilor mai nimeni comenteaza. Nu e clar? Ia zi tu Oamo care esti angajata la multinationala Papilon International Romania. Care e target market-ul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Draguta faza. Uite cum mai selectez eu un film de vazut. Oricum Javier Bardem nu face nici pe departe un rol de tigan unsuros cum il recepteaza Oama. De altfel Oama ar face bine sa dea o geana la filme mai vechi cu Bardem, unde n-are rol de june prim. Si alea ie pline de pisicologie din asta (inversa?) de care cica practicati amandoi dar nu recunoasteti ca sa nu va dea careva extemporal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte. Dar femeile in general nu vor ca barbatii sa stie si sa invete de astea. Ca daca omii invata, isi pierd oamele din monopolul sexului.
      Foarte putini barbati sunt nascuti invatati, putini invata pe parcurs si majoritatea raman ignoranti.
      Repet, clipul este bestial de bun (chiar daca nu perfect). E prea putin important filmul sau actorii ci doar ce se intampla in clip.

      Ștergere
    2. Radule, mi-am notat la carnețel să mă uit la filme mai vechi cu Bardem. Dar nu știu cum să-ți zic, io n-am nimic cu talentul actoricesc al omului că recunosc că n-am apucat să-l văd în toată splendoarea. Pe mine mă enervează fața lui. Îmi vine să-i atârn un patent de nas.

      Ștergere
  4. http://www.youtube.com/watch?v=nnxojUcLBoU&feature=related
    Mie imi place asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok. E un clip simpatic dar care e morala si lectia? Nu e foarte relevant sau cuprinzator. Cu toate astea pot sa-l comentez daca vrei.

      Ștergere
    2. Comenteaza!
      Eu doar am zis ca imi place mai mult asata!:)

      Ștergere
    3. Ok. Hai sa-l comentez.

      In primul rand trebuie mentionat ca desi scena este dintr-un film este suficient de realista. Valoare didactica nu prea are dar macar arata ce sa NU faci.

      In al doilea rand, scena se petrece intr-un oras American mare (dupa ce Skyline are, nu-l recunosc, nu pare Chicago si nici Los Angeles). Spun asta pentru ca locatia e si ea importanta pentru ca ce merge in Tokyio s-ar putea sa nu mearga la Buhusi. Cu cat orasul e mai mare si mai cosmopolitan cu atat cresc sansele pentru sa agati o necunoscuta. Cu cat orasul e mai mic cu atat sansele sunt mai mici. In Romania ai sanse bune sa te dai la o necunoscuta in Bucuresti si probabil Timisoara, Cluj, Brasov, Constanta si eventual Iasi. In orice alt oras sansele sunt mult mai mici. De aia e foarte important sa faci “calibrarea” cat mai corecta in functie de specificul orasului si mai ales a “mediului inconjurator”.

      Ok. Hai sa lasam generalizarile si sa trecem la scena ta.

      1. Clubul e “upscale”. Lume fitoasa si cu bani. Nu orice moarta de foame are acces la el.

      2. In cluburi, barmanii sunt un fel de prim-ministrii. Valoarea lor “relativa”e imensa asa ca e recomandabil sa-I cunosti.

      3. Femeia e total neinteresata in a cunoaste noi oameni (sau sa fie agatata)in locul si momentul ala. Nu a venit cu intentia asta si nici nu are chef de asa ceva. Pare inchisa, rece, neprimitoare, fandosita, pseudo-intelectuala. In plus e prea bagata in gandurile ei si nu vrea sa fie deranjata.

      4. Chip vine la ea fara sa fi primit un semnal. Sare cu capul inainte doar doar iese ceva. Nu a stiut sa “citeasca” nici femeia nici mediul din jurul ei. E clar ca femeia asteapta pe cineva iar cineva poate sa fie chiar un barbat.

      5. Chip are niste texte banale si rasuflate. Femeia se transforma intr-o “intelectruala” ironica si zeflemitoare desi incearca sa ramana politicoasa. Tipic unei femei “full of herself”, confirmand punctul 3) (In Romania s-ar fi comportat mult mai urat, dar e America si e un film asa ca...)

      6. Pe langa ca are niste texte banale, Chip se apleaca prea mult spre ea, semn ca-I cere atentia. E prea teapan si robotic. Oricum a avut curaj. Macar atata recunoaste si fitoasa pseudo-intelectuala. (In Romania l-ar fi facut fraier pe fata)

      7. Apare nen-tu Will Smith sa salveze donsoara in pericol. Nu as fi facut asta. Nu face decat sa-I urce si mai mult “self-esteem”-ul. Vai de mine, s-au dat doi barbati la ea in cateva minute. Ce vedeta! Daca scena ar fi fost reala ar fi iesit cu scandal si gagica s-ar fi transormat dintr-o fitoasa intr-o super-fitoasa. Sau ii refuza pe amandoi la rand si la fel se transforma intr-o super-fitoasa. Intrucat e un film, scena merge mai departe.

      8. Nen-tu Will are ceva texte mai bune. Nu e teapan si pare dezinvolt. Se descurca bine desi intra intr-un dialog prea complicat in care gagica inceraca sa-I arate cat de tare e ea. Jurnalista la un tablod! Vai de mine. Ce vedeta! Dialogul confirma punctul 3) iar Will Smith e constient de asta. Continuarea dialogului n-ar duce la multe desi gagica parca parca lasa din fite pe sfarsit. Oricum nu era nici locul nici momentul. Asa ca Will Smith pleaca cu onoarea nepatata si lasand o impresie buna. Mai mult de atata nici nu se putea la acel moment asa ca stie cand sa plece. Reactie excelenta din partea lui.

      9. Intrucat e un film, probabil ea ramane impresionata bla bla bla si mai incolo se incurca cu el. In realitate, femeia pleaca acasa foarte mandra de ea si de cati barbati s-au dat la ea.

      10. Daca vedeam femeia asta in realitatre nu as fi zabovit asupra ei nici macar o secunda. Nu merita sa primeasca atentie. Plus ca nici nu avea chef. Acolo sa ramana.

      Cam asta e tot.

      Ștergere
    4. Sa cresti mare si poate anu asta te mariti si tu!

      Ștergere
    5. Bine, sa analizam filmuletul tau!

      1.Scena pare decupata dintr-un film erotic cu expozitiune prea ampla, aproape ca nu conteza calitatea restaurantului (desi, in opinia mea e mai degraba un bufet amenajat ad hoc in sala caminului cultural, dupa exponatele de pe pereti si de pe bufet)!


      2.Cand am vazut prima data filmul(pe sarite, recunosc), am crezut ca uratelul cu camasa rosie e chiar chelnerul si din momentul ala nu m-am mai uitat. Discutiile cu chelnerii trebuie strict limitate, daca o femeie e neinsotita de un barbat la restaurant. Daca femeia e insotita, nu interactioneaza deloc cu chelnerul.


      3.Ambele femei imi par clar interesate. Si blonda, care e mai expresiva in a-si arata disponibilitatea, si bruneta, care face aparent rolul inteleptei. Explicand blondei plusurile si minusurile, si le explica, de fapt siesi. Gandeste cu voce tare, ceea ce o arata la fel de proasta ca si cealalta.


      4.Toreadorul din filmul tau a receptat corect semnalele venite de la masa cu fufe! Una isi desface cocul deasupra farfuriei(gest de prostituata fara clasa), iar cealalta, mananca tot timpul inghitind tot felul de ciudatenii din farfurie, cascand mai mult decat e suficient gura(din aceeasi lipsa de clasa). Priviti cum isi tin tacamurile in farfurie in timpul mesei.


      5. Textele sunt rasuflate de ambele parti. E un film erotic prost, clar! Doar ne vor povesti ce au de gand sa faca! Ma gandesc cum ar arata toti trei! Groaznic! Nu iti mai vine sa te dezbraci in fata unui barbat cel putin un an, pana ti se sterge aceasta imagine din cap.


      6.Pe langa texte, tipul are o expresie indefinit idioata.Le vrea pa amandoua! Deodata, dar nu stie daca va face fata. Disimuland gandurile sale de mai bine, nu se poate concentra pe dialog! Sfarsitul de saptamana i se pare prea departe!


      7.Din pacate, in filmul tau nu mai apare nimeni, macar asa sa mai invioreze atmosfera.


      8.Reiau discutia despre ce culoare au ochii blonei, ceea ce ne arata ca sunt limitati in conversatii, dar ne sugereaza constant prin atitudinea celor trei ca ar fi mai buni la altceva.


      9.Intrucat pare un film pentru camionagii de cursa lunga, acceptam circumstantele si personajele. De gustibus...


      10.Sper sa nu fiu in viata mea in situatia de mai sus!


      Cam asta e tot!

      Ștergere
    6. Oribila analiza (la fel ca a Coanei). Probabil nu stiu eu sa explic ce am vrut sa cer altfel nu-mi explic. Macar ati incercat si pentru asta va trec clasa, dar din mila. Revin cand pot cu o analiza ca lumea. M-ati facut de ras amandoua!

      Ștergere
    7. Sunt un fluture venit din amintire...

      Sunt un fluture venit din amintire…
      Şi-ţi zbor prin minte în neştire.
      Port pe aripile-mi colorate memorii
      Plăcute precum e mireasma florii.

      Sunt un fluture venit din amintire,
      Un fâlfâit de aripa in noapte,
      O gâză emeferă pe-acest pământ iubit,
      Un vis ce vine seara și-n
      Zori s-a risipit.

      Sunt un fluture venit din amintire...
      Cu aripile frânte și sufletul amar.
      Ce caută o floare, un zambet
      Sau poate o urmă de habar...


      Sunt un fluture venit din amintire,
      Am coborât încet pe-o rază de iubire
      Am venit sa te iau și să zburăm
      Până la capătul lumii să ne urmăm.
      Ești o stea dulce și strălucitoare...
      Când zambești simt că plutesc pe mare.
      Când te văd că plângi, inima mea tace,
      Simt că sufletul meu e străpuns de mii de ace,
      Dar tu știi și eu stiu, că luna si soarele mereu se vor iubi
      Chiar dacă ziua și noaptea ii vor despărți!

      Dar ce păcat că totul este doar vis,
      Un vis frumos,cum este floarea de cais.

      ***
      Sunt un fluture venit din amintire. Aripile frumos colorate zburau dintr-o floare in alta. Neliniștită de puterea soarelui pluteam tot mai repede. Energia aripilor este uimitoare. Un corp așa de mic să zboare un drum așa de lung... . Mi-am dorit să fiu un fluture țesut cu fire de aur, fire de matase cu pietricele mici și strălucitoare. Când am înțeles că sunt un fluture mi-am dorit să ajung până la soare, dar, din păcate, nu am reusit. Am zburat totusi peste munți, dealuri și câmpii, deasupra norilor,...simțind...

      P.S. Daca aveam mai multa scoala, poate reuseam sa iti scriu mai impresionant!

      Ștergere
    8. PS2
      Titlul original este:
      "I heart Cougars"


      I am a butterfly came from memory ...
      And blow your mind unconsciously.
      Port on the wings of my memories colored
      And flower fragrance is pleasant.

      I am a butterfly came from memory,
      A flap of wings in the night,
      An insect-emeferă on this earth loved
      A dream comes evening and-n
      Dawn has vanished.

      I am a butterfly came from memory ...
      With wings broken and bitter soul.
      Looking for a flower, a smile
      Or maybe the idea behind ...


      I am a butterfly came from memory,
      We descended slowly on a range of love
      I came to take you and fly
      By the end of the world to follow us.
      You are a sweet and shining star ...
      I feel you smile floating at sea.
      When I see you cry, my heart is silent,
      I feel my heart is pierced by thousands of needles,
      But you know and I know that the moon and sun will always love
      Even if the day and night will separate!

      But what a pity it's all just a dream
      A dream, like apricot blossom.

      ***
      I am a butterfly came from memory. Colorful wings flying from one flower to another. Anxious for the sun floating faster and faster. Energy wings is amazing. A body so small as to fly a long way ... . I wanted to be a butterfly woven with gold thread, silk and shiny with small pebbles. When I understood that I am a butterfly I wanted to get to the sun, but unfortunately I failed. I still flew over the mountains, hills and plains, above the clouds ... feeling ...

      P. S. If we had more school, you can manage to write more impressive!
      Deletion

      Ștergere
    9. I am so impressed I am almost crying. You swept me off my feet. I may be even in love.
      http://www.youtube.com/watch?v=D6vp_36Khdk
      .
      .
      .
      .
      .
      Now, let's get back to business. How is that younger hotter sister of yours doing?

      Ștergere
    10. ma soeur benjamine est deja mariee. ella a recu deja ca bague fiancaille.

      Ștergere
    11. Încă o ironie și nu mai trec pe aici never!

      Ștergere
    12. Dar cantecelul mi-a placut muuuuuuuuuuuuult! Suntem chit!

      Ștergere
  5. Ți-am lipsit așa de tare de dai cu ping-ul după mine?
    Oh, dar prefer un răspuns sincer, nu un comentariu infantil, vorba unei bune amice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh la la! Coana Mitza! Trebuie sa-mi pun fracul si jobenul ca avem musafiri de vaza.
      Nu stiu ce e aia "sa dai cu ping-ul".

      Ștergere
    2. adică-mi scrii numele cu linkul adresei mele de blog, cum ai făcut tu mai sus, în articol.

      Ștergere
    3. Pai asa e profesional, sa stie lumea despre cine vorbesti.
      Si daca scriu linku-ul tu de unde sti? Te anunta un pitic ca cineva ti-a scris linkul?

      Ștergere
  6. Cât despre clipul pe care l-ai pus tu, comentariul strict la scenă, presupunând că nimeni nu a văzut tot filmul, din punctul meu de vedere aş paria pe brunetă(dacă aş fi bărbat)
    Blonduţa, cu părere de rău pentru propria ta dezamăgire, este genul de femeiuşcă care-i capabilă să-şi desfacă picioarele şi gura în faţa oricui i-ar spune că are ochi frumoşi. Dumb blonde :D
    Bruneta, prin faptul că e mult mai raţională nu înseamnă că e mai frigidă, ci doar că are o gândire perfect sănătoasă şi care nu se lasă intimidată de un bărbat cu aspect plăcut. Aia e clar genul de femeie care cere mai mult de cât un compliment de la un bărbat şi faptul că tipul, practic un necunoscut, îi propune un weekend împreună nu o prosteşte ca pe blondă. Aaaa, că pe urmă îi însoţeşte totuşi, este altceva, se vede clar poziţia ei.
    Blonda e genul de femeie care după ce va fi prostită toată viaţa ei va sfârşi grasă şi buhăită cu o liotă de copii în urma ei, fiecare copil cu alt tată, şi care trăieşte din ajutorul social când frumuseţea îi va fi deja doar o amintire.
    Bruneta e genul de femeie care va avea un soţ stabil, indiferent de situaţia financiară, care va avea probabil maxim 2 copii, dar va avea şi un job plus un abonament de club şi un cerc de prietene cu care se va însoţi la shopping.
    Dar hei, să o admirăm pe blondă că acuma este clar momentul ei. Viaţa ei este făcută doar din astfel de momente :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Mama......Da....Ai dreptate mama.....Da mama..da da.....asa e cum zici tu....sigur...da da..

      Serios acuma, parca esti maica-mea.

      Nu eram la piata de neveste. Era vorba de ce se intampla in timpul unei scene de agatat. Clipul prezentat cuprindea cam toate elementele necesare pentru un studiu de caz.

      Iar referitor la bruneta ta, probabil ca face un plan de afaceri din orice. Daca se marita va face a analiza SWOT dupa care il va divorta in momentul in care incepe sa iasa pe pierdere. E prea argumentativa. Nu stiu cum o fi blonda ca nevasta dar macar nu face atata pe fandosita.

      Oricum asta e prea putin relevant. Cand v-am cerut sa spuneti ce vedeti v-am cerut total altceva.
      Am cerut pur si simplu sa urmatiti reactiile lor (nu camasile de cocalari sau taria de caracter sau ce nevasta naspa ar fo blonda). Uffff!
      Va fac euo o analiza amanuntita curand.

      Ștergere
    2. In plus bruneta ta probabil isi va planifica si cand va face copilul si va cere o analiza ADN a sotului ca sa vada eventuale incompatibilitati. Mi-e greu si sa ma uit la ea pe Youtube.

      Ștergere
    3. Yeah, probabil că eşti genul care se aruncă cu capul înainte într-o aventură de tipul one night standing. Pe urmă ne mirăm de ce naiba apar herpesurile, păduchii laţi sau blenoragia. Între o tipă din asta şi una de pe centură singura diferenţă e că a doua face un ban cinstit.
      Dude, nu a spus nimeni că să te însori şi sigur nu era vorba de neveste aici ci doar de plăcerea de a avea o relaţie cu o femeie. Doar vorbeam despre femei, neh?
      Pfff, unde naiba a dispărut plăcerea de a curta o femeie? Pe urmă vă miraţi toţi că femeile sunt aşa şi pe dincolo, dar la aşa cerere, aşa ofertă :D
      Când ai să reuşeşti să fii constant în articolele tale probababil că am să mă simt impresionată, până atunci se pare că încă nu ştii ce vrei: ba vrei o piţipoancă, ba femeile sunt bitches fiindcă se lasă prea repede etc.
      Hotărăşte-te în ce ligă joci, ca să ştim şi noi, ceilalţi cititori/cititoare, ce naiba căutăm pe blogu' ista.

      Ștergere
    4. Aha. Pai ce, numai femeile sa fie frustrante si sa nu stii ce vor? Oare chiar ce vreau? Hm... Oare ce?............Stiuuuuuuuuuuu.........Vreau o poezie scrisa la tine pentru mine intitulata "Oare ce vreau" sau ceva de genul asta. Asta vreau

      Ștergere
    5. Costă. Poezia costă, mai ales dacă e cu dedicaţie.
      Plăteşti bine? Că doar nu ţi-oi fi închipuind că m-ai câştigat la belciuge :P

      Ștergere
    6. http://blogvista.ro/salbatica-ghildin-munez/

      asta doar aşa, ca să vezi că nu cer plată pentru nimic :D

      Ștergere
    7. Astept poezia dedicata PENTRU MINE pe blogvista. Ideile le cam stii, poti spune cum alerg dupa diverse tipuri de femei desi le critic, ca sunt misogin, ca ma uit la pitipoance bune si proaste etc. Cred ca te vei descurca. Ai mana libera 100%, n-ai nici o opreliste, scrie ce-ti trece prin cap. Vreau sa vad cum arata poezia. Nu-ti pun termen limita mai ales ca vreau sa fie de calitate si pentru asta ai nevoie de timp. Astept. Success la inspiratie. Daca ai nevoie te sugestii si idei suplimentare, intreaba-ma. In plus mor sa vad comentariile cititorile tai avizi de arte literare. :)

      Ștergere
    8. Şi unde să-ţi cer sugestiile ori ideile suplimentare? Aici?
      Hey! Şi nu ai spus nimic de plată :P

      Ștergere
    9. Aici normal. Si cand esti gata lansezi bomba la tine pe blog. De plata tu ar trebui sa platesti ca ma folosesti de model. Cu poezia care o vei face sigur dai un salt definitiv in lumea artelor.

      Ștergere
    10. Lasă că te sacrifici şi tu. De dragul artelor, că tot ai adus vorba

      Ștergere
    11. fiindcă nimic nu-i mai incitat ca un bărbat care are curajul (sau naivitatea? :P) să provoace o femeie:

      http://blogvista.ro/portret/

      Ștergere
    12. :) Pacat ca nu se pot pune aici emoticoane. As fi pus unul cu un ranjet manzeste.

      Ștergere
  7. Scena in sine nu imi zice mare lucru. E de remarcat, insa, felul direct in care barbatul isi expune argumentele pentru a obtine ce isi doreste. Stilul e discutabil, insa reactiile celor doua dudui sunt atat de diferite, incat m-a distrat cata risipa de vorbe s-a facut. Blondina era clar genul interesat, i-am zarit sclipirea din privire cand tipul isi facea cunoscute intentiile.
    Probabil ca e importanta in felul ei si conjunctura, locatia.
    Bruneta, evident, se opunea cu prea multa vehementa, masca indiferentei nefiindu-i foarte potrivita. Parea mai degraba intrigata de atitudinea celeilalte femei decat de propunerile mai mult directe, decat indecente ale tipului. Mi-as fi dorit sa para macar una din ele ceva mai inteligenta. Stiu, suna rautacios, dar e parerea mea.
    Scena m-a convins sa nu imi pierd vremea cu filmul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alta analiza dezamagitoare. Gata! Nu ajung niciunde cu voi. Ca sa nu ne mai invartim in jurul cozii va fac eu o analiza competenta in cateva zile. Promit

      Ștergere