luni, 16 aprilie 2012

Un cuplu perfect (II)

Cum am promis revin la cuplul cel perfect Josh si Jessica. Ma uit cu drag la ei ce fericiti sunt impreuna, la fel ca atatea alte cupluri pe care le vad pe strada sau pe Facebook. Ce mare lucru e dragostea. Oh fuck, gata, nu mai pot continua in halul asta ca ma apuca hepatita. 


Acum cateva zile inchideam email-box-ul si imi sare in ochi la "headlight news" pe Yahoo ceva sex-scandal cu Bobby Petrino. Acuma, nu sunt eu mare amator de sport universitar American dar de Bobby Petrino am auzit si eu. Nenea asta e un antrenor celebru de Fotbal American la nivel universitar si cand am vazut ca era ceva sex-scandal am zis ca aici e de mine si am dat click pe link. Erau o gramada de informatii asa ca am zis sa fac un rezumat. Un rezumat scurt si la obiect e facut si de Anglitoii de la DailyMail si vi-l pun mai jos. Sincer, de acum ar trebui sa fac vreun contract de asociere cu Anglitoii astia ca nu scapa nicio barfa. De cate ori vreau sa gasesc un link, hop si DailyMail e prezent cu link-ul necesar.


Deci nea Bobby asta era el antrenor de Fotbal American la University of Arkansas si cica l-au prins cu cioara vopsita printr-un accident absurd (la propriu si la figurat) de motocicleta. Cum necum, s-a aflat ca domn Bobby nu era singur la momentul accidentului ci era cu o damzela pe nume Jessica. Si incet incet au inceput sa iasa la iveala toti scheletii si toate rufele murdare de prin dulapuri. Pe langa faptul ca domn Bobby e insurat si cu patru copii, problema mare e ca damzela s-a dovedit a fi o proaspata angajata a departamentului condus de domn Bobby, departament al unei universitati de stat, cu alte cuvinte finantat din bani publici. Si dai cu scandalul. Ca domn Bobby a angajat-o pe tarfulita dintre 159 de alti candidati, ca i-a dat 20000 dolaroi cadou, din care duduia si-a luat o Acura (e misto Acura), ca si-o cam trageau de ceva timp, ca schimbasera peste 300 de sms-uri in ultimul an si tot felul de alte chestii picante. Mai toata lumea era revoltata de abuzul de putere facut de domn Bobby pentru angajarea ei pe un post public binisor platit, ca domn Bobby era cap de familie si putea sa-i fie tata ca varsta dar prea putini s-au axat pe cel mai nasol detaliu si anume ca damzela era logodita cu tanarul Josh, care lucra la aceeasi universitate si cu care urma sa se marite pe 9 iunie.  


Frumos Jessica, bagaboanta mica ce esti.  In timp ce te tragi cu domn Bobby, pozezi zambind cu gura pana la urechi alaturi de viitorul (fost) tau sot, pe care il iei de fraier. Incredibil. Sa ai nunta peste 2 luni si tu sa fii pe motocicleta lui domn Bobby in timp ce probabil faci declaratii de dragoste eterna viitorului (nefericit) sot, care habar nu are cu ce poama se incurca. Sper ca taticul tau e madru de tine. Si ma gandesc eu, oare cate alte donsoare, prietene, iubite, viitoare mirese, actuale neveste fac la fel prin lumea asta mare? Si daca o damzela si-a folosit despartitura dintre picioare pentru un job (pe bani publici) in America, tara in care pentru faptul ca ai o despartitura de asta ti se dau toate privilegiile posibile de la nastere pana la moarte (si dupa), oare in Romanica unde foametea e mare si posibilitatile foarte mici, cum e? Cate din duduile care le vad conducand tot felul de masini noi si lucioase s-au tavalit cu diversi domni directori, politicieni, primari, patroni samd? In timp ce zambesc in poze pe Facebook si isi declara amorul catre vreun tanar nevinovat si naiv. Sau in timp ce ne spun ca ele nu fac sex la prima intalnire sa nu-si strice reputatia. Eh? Sau si mai rau. Poate duduia in cauza e o mamica care posteaza poze cu copii ei perfecti, cu sotul ei perfect, in timp ce toti fraierii de pe Facebook fac comentariile astea retardate "Vai. Ce frumosi sunteti. Ce bine va sta impreuna. O familie perfecta."  In realitate, mamica/iubita/sotioara s-ar putea sa fie una dintre amantele burtosului de domn director sau libidinosului de vice-primar.

Revin la cazul nostru cu domn Bobby, bagaboanta de Jessica si amaratul de Josh. Ce credeti ca s-a intamplat dupa declansarea scandalului? Domn Bobby a primit un sut in fund (cum ar fi trebuit) dintr-un job care ii aducea circa 3,5 milioane de dolaroi pe an! Bravo fata de morcov! Data viitoare invata sa nu mai amesteci jobul cu amantele. Acuma o sa te beleasca nevasta la ce legi sunt in America. Prostule! Saracul de Josh, dupa ce toata lumea a aflat despre povestea lui, a luat hotararea sa demisioneze si sa plece de la University of Arkansas. Amaratul. Si inselat si fara job. Macar a scapat de bagaboanta ce urma sa-i devina "sotie iubitoare si fidela". Pacat de el. Sper sa-si revina si sa nu mai dea peste vreo bagaboanta ca asta desi nu va fi usor. In schimb bagaboanta de Jessica e bine mersi. Deocamdata (la ora asta) inca are jobul de 55000 dolaroi primit pe pile (printr-o despartitura) de la domn Bobby, are o Acura cumparata pe banii de la acelasi domn Bobby si probabil are si o gramada de fatalai care au inceput sa-i faca curte dupa ce Josh a plecat in lume iar domn Bobby e luat la pumni de opinia publica si propria familie. Daca isi va pierde jobul va aparea alt domn Bobby care sa-i ofere o pita buna de mancat. Si va aparea si balena de Oprah sa o invite la emisiunea ei si sa o intrebe cum s-a ajuns la situatia asta. Oare Josh a fost de vina? Oare o neglija? O insela? O trata prost? Sau domn Bobby a fost de vina? A fortat-o sa sa culce cu el? A amenintat-o? A santajat-o ca nu-i da jobul? Cu siguranta Jessica nu are nicio vina si aceasta sigur apartine unuia dintre barbatii implicati. Voi ce credeti? A fost vina lui Josh sau a lui domn Bobby? 

Si uite asa s-a mai naruit un cuplu perfect. Dar eu nu ma dau batut asa usor. Mai sunt si alte cupluri perfecte. Exista nu va mint. Ii vad cu ochii mei pe Facebook. Dragostea adevarata exista. Nu va lasati inselati de cei care nu cred in asa ceva. Sunt doar acri, rautaciosi, invidiosi si frustrati. Cu siguranta dragostea adevarata exista. Repet asta si am toate dovezile necesare. Peste tot dau de cupluri de astea perfecte. "A match made in heaven" cum s-ar zice. Cel mai mult imi place cand vad pe Facebook comentarii de genul "Pusi.Va sarut scumpilor. Sunteti superbi si formati un cuplu perfect. Va doresc multa fericire". Si mai imi place sa ma uit si la pozele acestor cupluri. Sunt intr-adevar perfecte. Fericirea le iradiaza fetele.Si cum sunt convins ca nu ma veti crede, vreau sa va prezint un altfel de cuplu perfect, Ion si Maria….. punct si de la capat.  Ion si Maria, Paul si Julia, Hans si Brunhilda, Igor si Liudmila etc……… a never ending story of female duplicity and male naivety. 


7 comentarii:

  1. Vezi, așa o să zică lumea și de mine: că m-am angajat la Papillon International făcând sex cu diferiți omi din board :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, dar ce-ti pasa? Cine conduce Tico-ul ala la mana a doua? Tu sau "lumea"? Ei cu tramvaiul sau cu maxi-taxi si tu cu bolidul. Scuipa-i in cap pe fraierii care rad de tine (ai grija ca geamul de pe stanga fata nu se deschide)

      Ștergere
  2. Duamneee ca rau mai esti, taman acum in preajma sfintelor sarbatori, care, cand...etc, completeaza tu! :))
    Delicos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa poveste. Femeile insala pentru tot felu' de motive, cel standard ar fi lipsa de atentie si/sau afectiune. Ma indoiesc ca asta cauta Jess la domnul Bobby :)

    Eu am o oarecare mirare. Mi se pare dubios sa nu iti dai seama ca ceva nu e in regula, ca persoana de langa tine te insala - mai ales cand nu e vorba de one time only, ci de un obicei.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Femeile insala pentru tot felu' de motive, cel standard ar fi lipsa de atentie si/sau afectiune."

    Cred ca tot felul de motive e suficient. Asta cu lipsa de atentie si/sau afectiune e deja mult prea folosita de toata lumea ca o scuza foarte convenabila (nu inseamna ca nu e reala)

    Eu am o oarecare mirare. Mi se pare dubios sa nu iti dai seama ca ceva nu e in regula, ca persoana de langa tine te insala - mai ales cand nu e vorba de one time only, ci de un obicei.

    Femeile sunt niste experti in manipulare (genetica + invatare/deprindere). Barbatii sunt niste natarai care nu vor sa invete. Si daca invata ceva despre femei vine Coana Mitza si le zice ca sunt ghei sau cu puta mica si atunci se rusineaza si lasa balta "invatatul", ca ei nu sunt nici ghei nici cu puta mica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hihi, pai invata-i pe nataraii de barbati sa nu faca greseala de a generaliza, ca asta aduce tot felu' de ofense si starneste reactii care ii fac pe unii sa se simta ghei sau cu puta mica. Si nu mai invata nimeni nimic :)

    ,,Asta cu lipsa de atentie si/sau afectiune e deja mult prea folosita de toata lumea ca o scuza foarte convenabila (nu inseamna ca nu e reala)"
    - de asta am zis ca e standard. E si un cliseu deja, de altfel, tocmai pentru ca e folosit de toata lumea.

    RăspundețiȘtergere