luni, 9 iulie 2012

Agatatul in cluburi


Inainte de toate vreau sa recunosc ca nu sunt un mare fan al agatatului in cluburi (noaptea). Prefer agatatul pe “strada” (ziua). Cand ma refer la “strada” nu va ganditi neaparat ca stau in mijlocul intersectiei dintre doua autostrazi majore. Era o figura de stil. Pe strada, ma refer la orice locatie pe unde trec femei in mod obisnuit in timpul zilei (banci, malluri, institutii publice si private, parcuri, macelarii, stranduri, biserici etc, v-ati prins). Scenarii care par banale dar ofera un randament ridicat cu eforturi relativ mici. Dar de asta vorbim altadata.

Acuma sa ramanem la cluburi. De pe vremea lui Pazvante Chioru era vorba “Nu mergem si noi la discoteca sa agatam niste gagici?” Fraza asta contine doua mari erori. In primul rand, statistica spune ca majoritatea lipelilor se fac prin cunostinte comune (scoala, servici, prieteni, neamuri). Asta pentru ca majoritatea barbatilor nu au curaj sa se dea la femei necunoscute iar majoriatea femeilor se cred prea importante sa fie abordate de barbati necunoscuti. In al doilea rand, nu stiu de ce asa de multi barbati cred ca femeile merg in “discoteca” sa fie agatate pentru ca de fapt ele merg din alte motive (sa fie admirate de barbati si invidiate de femei, sa fie vazute in public, sa se simta importante sau pur si simplu sa mai iasa din casa). 

Deci hai sa facem o incursiune prin viata de noapte a cluburilor si sa vedem ce fel de specimene intalnim pe acolo. Cand ma refer aici la cluburi ma refer strict la locuri unde in primul rand se danseaza, anacronic inca numite de unii si “discoteci”(desi strict vorbind, lumea nu merge sa danseze ci sa se sparga in figuri, atat femeile cat si barbatii). Puburile sau cluburile de jazz, rock sunt alta mancare de peste si nu vom vorbi de ele acuma.


In cluburi-discoteci  se intalnesc 5 grupuri mari si late de femei (se includ atat femeile care par singure cat si cele care par insotite).
Sobolanul de club e o femeie care sta toata ziua (noaptea) prin cluburi. E singurul mediu unde se simte cu adevarat bine deoarece locatia si lumea (de obicei mai fitoasa ca in alta locuri) ii da un statut (relativ) de mini-diva locala. Grad de sociabilitate mediu.
Curva de atentie (attention whore) e o femeie care are nevoie de atentie din partea barbatilor si/sau a altor femei mult mai mult decat o femeie obisnuita (care oricum are nevoie de o gramada de atentie, ganditi-va cum e curva de atentie). La fel ca si sobolanul de club, curva de atentie se simte ca o mini-vedeta in cluburi dar spre deosebire de sobolan, curva de atentie nu isi limiteaza teritoriul doar in cluburi. Curva de atentie se simte foarte bine in orice locatie unde exista barbati si alte femei dispusi/dispuse sa o bage in seama. Grad de sociabilitate ridicat.
Mimoza e o femeie care seamana cu curva de atentie dar spre deosebire de aceasta nu gestioneaza bine atentia (mai ales cea nedorita) venita din partea barbatilor. Se ofenseaza foarte repede si stramba din nas la orice.  Grad de sociabilitate scazut.
Prostituata / Dama de companie nu are nevoie de explicatii
Cam 80% din femeile intalnite intr-un club (discoteca) cad intr-una din cele patru categorii mai sus amintite. Restul de 20% (grupa Diverse) sunt femei care mai trec si ele prin cluburi din cand in cand, la anumite evenimente si sunt foarte usor de recunoscut dupa faptul ca par stanjenite sa fie acolo, danseaza prea putin sau incearca sa para nevazute.

Sobolanul de club, curva de atentie si mimoza nu sunt recomandate pentru relatii serioase desi multi barbati baga botul la ele. Sunt bune doar pentru pump-and-dump one-night-stand sau pentru a fi folosite drept “carlig” pentru agatarea unei femei din grupa Diverse. (vezi pre-selectia feminina)

Nu toate femeile care par a fi insotite sunt si insotite. Multe vin cu amici ca sa nu para disperate.

Multe femei care sunt neinsotite nu inseamna ca sunt si singure si/sau disponibile. Multe sunt maritate, multe au iubit, prieten si multe au cativa cordaci prin diverse locuri. “Girls-night-out” sunt destul de comune asa ca…ochii mari!

Femeile arata mult mai bine in cluburi decat in realitate asa ca… ochii mari!

Raportul barbati-femei e cam de 2-1 si dupa 2 noaptea se mareste exponential. Nu e bine.

Aveti grija! Cluburile dau muzica sa sparga timpanele pentru ca sa se consume cat mai mult alcool!!! (Sursa http://www.nhs.uk/news/2011/12December/Pages/loud-music-makes-alcohol-taste-sweeter.aspx) In plus, zgomotul ridicat scade sociabilitatea si ridica irascibilitatea persoanelor. In concluzie, cluburile sunt in business ca sa faca cat mai multi bani din dat de baut nu ca sa aiba lumea unde sa se cupleze.

Spre deosebire de agatatul intr-un mediu normal din viata de zi-cu-zi, in club fizicul unui barbat joaca un rol mult mai insemnat (vezi factorii atractiei).  De asta e nevoie sa fii in tip-top shape (corp, fata, tinuta) si sa dansezi cat mai bine. Sau sa fii celebru/bogat dar asta e la mintea cocosului si asta e ideal in orice situatie nu doar in club.

E preferabil sa fii intr-un grup mixt, cu barbati dar si cu femei, preferabil cat mai multe femei. (vezi pre-selectia feminina)

Comunicarea in club se face strict la nivel primal, animalic.

Nu recomand dansatul din maini ci din pelvis. Dansatul cu mainile sus semnalizeaza nevoia de atentie (“Va rog, ma baga si pe mine cineva in seama? PLEASE!”). Numai novicii danseaza dand din maini. 

Paharul/sticla de bautura se tine la nivelul soldului sau a coapsei, nu la piept .

Dupa mine, e inutil abordarea unei femei care nu da semnale ca vrea sa fie abordata (se poate incerca totusi in caz de lipsa de altceva). Femeile remarca toti barbatii din jurul lor pe o raza de 100 km asa ca daca nu incearca sa se bage in seama inseamna ca nu esti interesant. 

Femeile care te remarca vor incerca sa se baga in seama (dar indirect) fie prin contact de ochi (repetat dar nu mai mult 2-3 secunde) fie apropiindu-se de tine (de obicei nu frontal).

Feriti-va de barmani si DJi. Femeile in cluburi au o atractie morbida fata de barmani si DJi pentru ca acestia au un statut relativ ridicat in acel mediu (sunt practic cei care fac si desfac, fara ei toata activitatea din jur ar muri, de aia statutul lor RELATIV e asa de mare). In afara clubulului/discotecii statutul lor scade considerabil.

Nu recomand bautul in exces. Desi multi beau sa “prinda curaj”, femeile nu sunt impresionate de asta. Oricine poate bea in exces asa ca nu e o calitate cautata de femei. In plus, in caz de scandal devii o tinta mai usoara decat nebaut.

Femeile se asteapta sa fie abordate asa ca pornesc de acasa cu o armura (bitch-shield) demna de o lupta medievala , menita sa respinga atacurile nedorite. 

Am mai spus pe blog sa nu se abordeze grupurile mari de gagici (de la 4 in sus). Asta e cu atat mai mult valabil intr-un club. Un grup mare de femei neinsotite nu inseamna “Baaaaa, uite o gramada de gagici acolo, marfa, agatam si noi ceva in seara asta”. De obicei un grup mare de femei neinsotite seamnalizeaza ca NU sunt disponibile. 

Femeile care au chef sa fie agatate vin in grupuri mici de 2-3.

Daca cumva vreo gagica iti lasa un numar de telefon, nu inseamna nimica. De cele mai multe ori, a doua zi ii va parea rau ca ti l-a dat si va deveni distanta (sau se va face ca nu te mai cunoaste). De asta nu trebuie sperat la o relatie cu una agatata in club (fie ca femeie nu merita mai mult decat un pump-and-dump, fie daca merita se va razgandi. Cum ar fi sa spuna copiilor “Oh, a fost asa de romantic cand l-am cunoscut pe tati. Eram la un club de fite, bausem nitel mai mult, ma manca rau la pasarica, tati era intr-un grup de cocalari beti morti dar mi-a placut de el ca misca bine din pelvis si tinea sticla de vodka la coapsa”). 

Cam asta e tot pe moment. Sunt sigur ca as mai gasi multe alte chestii de scris dar nu pot nici eu sa scuip totul dintr-o data. Pana si geniile au nevoie de o gramada de timp sa-si scrie operele.
 
P.S.
EXISTA SI EXCEPTII! (Si la postarea asta si la restul postarilor mele). Nu inseamna ca ce am scris nu e adevarat in linii mari. De asta generalizez pentru ca asta inseamna generalizarea. Valabilitate/validitate pe o scara mare! Capisci?

36 de comentarii:

  1. :))) tare ;) astept sa "scuipi" si restul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E canicula si cu deshidratarea asta scuip mai greu. Dar ma voi stradui.

      Ștergere
  2. Mda, cea mai lungă „relație” a mea cu un tip agățat în cluburi a fost de vreo 5 futaiuri.
    Dar am o fostă colegă de generală de s-a măritat cu unul întâlnit în club. Bine, ea oricum avea veleități de gospodină.
    Mie-mi place să merg la un date cu un tip agățat în club. Nu de alta, dar mă surprind mereu, e un motiv de amuzament constant. De la întuneric și alcool niciodată nu văd bine obiectul interesului meu și să-l văd pe lumină e un șoc. Aproape niciodată plăcut :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca imi promiti sa imi dai un Martini alb cu maslina verde, te asigur ca prima mea iesire in club va fi cu tine sau, macar, sub indrumarea ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun articol. Ai pus degetul pe rana multora. M-am regasit si eu pe acolo. La Diverse, insa fara stinghereala si toate cele.
    Articolul tau mi-a inseninat noaptea, insa, datorita orei si a celor deja 24 h de nesommn ( Da, eu vara chiar nu dorm :)) ), ma tem ca mai mult de atat nu pot smulge din ai mei obositi neuroni ( din prisma comentariului ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Stiu ca la voi vara nu se doarme. Esti scutita pana la 15 Sep.

      Ștergere
    2. Private detective sa iti fie oare denumirea jobului? :))

      Ștergere
    3. Oh nu, dar am o gramada de informatori care si-ar vinde si sufletul pentru o sticla de bere. :)

      Ștergere
  5. 1. am ras :))
    2. imi sta pe limba sa fiu rautacioasa cu "o tipa" dar mai bine tac :D
    3. ti-am zis ca am ras ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1.Banuiesc ca ti-au placut clasificarile. Tu unde intri?
      2.Cum vrei.
      3.Da.Astept sa ne spui unde te incadrezi.Fii sincera!

      Ștergere
    2. Tipa se da lovita de manusa aruncata. Papillon adora polemicile, asa ca nu cred ca s-ar supara, iar eu, daca rautatile tale sunt incadrate in sectiunea '' prostii'', le ignor.

      Ștergere
    3. Papillon recunoaste ca adora polemicile.

      Ștergere
  6. 1. dap, mi-au placut. esti funny, trebuie sa recunosc.
    2. tac
    3. nu intru si nici nu ma incadrez. sunt doar aproape de "diverse"

    P.S.1 - te astepti ca atunci cand ii spui unei femei mai ales necunoscute sa fie sincera, ca aceasta asa sa si fie?
    P.S. 2 am fost sincera :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1.I know.
      2.OK
      3.OK

      PS1 Nu. Nu ma astept de la sinceritate nici de la o femeie necunoscuta dar nici de la una cunoscuta. De aia se numesc femei si nu compresoare sau brusturi.
      PS2 I know that too . :) VERY sincere :) VERY VERY sincere

      Ștergere
  7. Dar atmosfera nu e diferită, de la club, la club?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, dar ar fii prea mult sa vorbesc despre fiecare particularitate.

      Ștergere
  8. Un articol foarte bun, felicitari! Se vede ca e scris de un om inteligent. Multi dintre cei care au tupeu sa abordeze o fata necunoscuta, din pacate nu se incadreaza in aceasta categorie, ci mai degraba in categoria cocalari, iar asta ii poate afecta indirect si pe ceilalti, pt ca de-obicei majoritatea fetelor care, fie vb intre noi, sunt de obicei prea proaste ca sa faca diferenta dintre cele doua categorii, ii baga pe toti in aceeasi oala si considera ca e sub "demnitatea"lor sa se lase agatate de un necunoscut, preferand sa se cupleze cu alt tip, chiar inferior, doar pt ca "il cunoaste", desi poate ala e mai nociv sau mai periculos decat necunoscutul care incercase sa o agate. Deci nu orice necunoscut e de respins doar pt ca e necunoscut, dupa cum nici orice cunoscut nu e neaparat mai bun, doar pt ca e cunoscut. Pt ca si teama de necunoscut si paranoia poate fi o cauza pt care fetele resping un tip care incearca sa le agate, nu doar faptul ca ala nu li s-ar parea atractiv. Aici nu sunt de acord cu tine, cand zici ca daca intr-un club sau oriunde vreuna nu se uita la tine, inseamna musai ca nu ai fi tu interesant. Uneori asa e, dar nu neaparat. Eu cred ca majoritatea pornesc de-acasa setate cu acel bitch-shield de care zici si doar dca ai mare noroc sunt dispuse sa se lase agatate de un complet necunoscut. Ele cred ca sunt mai importante dca nu se lasa agatate, ceea ce bineinteles ca nu e asa, insa, spre norocul lor, daca arata bine, au plenty of opportunities si dca nu se lasa agatate, chiar daca uneori acele oportunitati nu sunt mai bune decat necunoscutul care le abordase. Bineinteles, mai depinde si despre ce fete-"tinta" vorbim, insa cum de obicei iarba buna e pe coasta, p...a buna e pe-o proasta, nu trb sa ne asteptam la prea multe sa mai si gandeasca daca e cazul sa accepte sa fie agatate sau nu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In concluzie anonimule, toate fetele sunt niste curve. Unele mai sunt si proaste, in special alea care te refuza pe tine, oportunitatea la conserva.
      Strangers in the night...
      Ta na na...
      :))

      Ștergere
    2. “Multi dintre cei care au tupeu sa abordeze o fata necunoscuta, din pacate nu se incadreaza in aceasta categorie, ci mai degraba in categoria cocalari,…”

      Corect. Persoanele inteligente au tendinta sa gandeasca si sa analizeze prea mult fara sa treaca la actiune in timp ce “cocalarii” fac opusul. Am zis de un million de ori ca inteligenta e detrimental atractiei si donsoarele care vin pe aici ma tot contrazic. La orice contact initial cu o femeie e IMPERIOS NECESAR sa inchizi robinetul cu inteligenta. Complet. Il poti redeschide ulterior daca e necesar.

      “…considera ca e sub "demnitatea"lor sa se lase agatate de un necunoscut, preferand sa se cupleze cu alt tip, chiar inferior, doar pt ca "il cunoaste", desi poate ala e mai nociv sau mai periculos decat necunoscutul care incercase sa o agate”

      Corect. Majoritatea cuplarilor se fac in cadrul unui cerc social comun. Femeile sunt prea mironosite sa se cupleze cu necunoscuti, chipurile sa nu barfeasca lumea in jur. Cu toate astea multe prefera necunoscutii pentru aventuriu scurte departe de casa. In felul asta, scapa de stigma de “curve”. Femeile plecate in grup in vacante ar trebui sa fie tinta preferata a “vanatorilor de pasarici”

      “Eu cred ca majoritatea pornesc de-acasa setate cu acel bitch-shield de care zici si doar dca ai mare noroc sunt dispuse sa se lase agatate de un complet necunoscut”

      Pornesc cu bitch-shieldul da, dar depinde si cine e necunoscutul.

      http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2031929/Prince-Harry-embraces-blonde-parties-night-away-Hvar.html

      Ia uita aici. Erau toate fitoase cand nu stiau cine e roscavanul de langa ele si instataneu s-au umezit cand au aflat.


      Femeile in ziua de azi au 5 asi in mana si 3 in maneca. Unele stiu sa-i foloseasca dar tot mai multe asteapta sa mai primeasca si mai multi asi de parca 4 nu ar fi suficienti. Timpul lucreaza in defavoarea lor si daca nu sunt atente se trezesc dupa cativa ani ca raman cu un doier parlit si un sac mare de frustrare.

      Ștergere
  9. Eu le tot zic la fete ca nu isi vor gasi marea iubire in club (si nici macar vreun individ cu care sa aiba o relatie de cel putin 2-3 luni), dar ma asculta cineva? Si vin a doua zi dezamagite ca ,,iar numa magari s-au dat la mine toata noaptea" - de parca intr-un astfel de mediu ai putea sa faci diferente in functie de personalitate, caracter, eventual valori morale siii inteligenta (na).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti pierzi vremea cu ele. Lasa-le in pace. Si oricum majoritatea nu merg sa fie agatate. Majoritatea sunt probabil sobolani de discoteca, curve de atentie si mimoze. Sustin in continuare ca cluburile sunt un loc oribil de agagat femei (conform motiveleor expuse in postare).

      Ștergere
    2. Hihi, nici nu merg sa fie agatate; adica, citez: ,,mergem la agatat" :)

      Ștergere
  10. Cand un fan Star Wars spune ca intr-un film de arta pe care l-a vazut... dialogurile erau rare si in cele 90 de minute nu s-a intamplat nimic... are dreptate, dar in acelasi timp greseste pe foarte multe nivele.
    Ce ai scris tu aici, e in mare parte adevarat, dar ideea pe care vrei sa o demonstrezi cu adevarurile tale, e gresita.
    Exista foarte putine fete care nu au fost nici macar o data in club. Desi clubul este un mediu in general decadent si nesanatos, el face parte din viata secolului 21 si o fata care nu a avut curiozitatea sa mearga vreodata in club, este suficient de diferita in rau cat sa anuleze toate diferentele in bine.
    Fetele normale, pe care le agati prin macelarii si biserici (cuvintele tale) au mers cel putin odata in club, si acei 10 baieti care stateau in cei 30 de metri patrati din jurul ei, au avut o sansa cel putin teoretica sa o abordeze cu aceleasi replici cu care vei incerca si tu sa abordezi "pe strada". In general daca o fata e abordabila la biblioteca sau la bazinul de inot, ea este abordabila in general. Iti poti gasi jumatatea in club, asa cum ti-o poti gasi oriunde. Acum... procentele sunt greu de masurat sau demonstrat.
    Fetele pe care tu le categorisesti, ar putea sa nu faca parte din categoria respectiva, decat in mintea ta, nu in a altora. In general nu e rau sa fii Sobolan de club sau Attention Whore de club, asa cum nu e rau sa fii Sobolan de blog sau Attention Whore de blog... Principiile sunt cam aceleasi si sunt principii firesti in societatea umana.
    Sunt multe de spus despre agatatul in club, dar mai spun doar 2 lucruri:
    1. Agatatul in esenta lui, este ceva diferit de a gasi o relatie, si asa cum e el, agatatul merge de minune in club, si se intampla zilnic.
    2. Agatatul in club, ca orice altceva pe lumea asta, nu este pentru oricine. In general gandirea si analiza excesiva dauneaza atat agatatului in club, cat oricarei relatii cu sexul opus in general. O relatie sentimentala se bazeaza pe chimie si sentiment, nu pe logica. Cine se gandeste la germenii din gura necunoscutei cand se saruta cu ea, in loc sa simta 'in prostata' placerea atractiei animalice de moment, cel mai probabil nu va putea agata nici in club, nici la coada la Orange si nici nu va fi un iubit foarte interesant in general.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Iti poti gasi jumatatea in club, asa cum ti-o poti gasi oriunde."

      Da, intr-o lume ipotetica. Daca umbli suficient de des in cluburi o sa remarci ca grosul e dat cam de aceleasi persoane. Nu-ti spune nimic asta?

      "agatatul merge de minune in club, si se intampla zilnic."

      Tot mai putin.Tot mai putin. Multumeste retelelor de socializare online

      "In general gandirea si analiza excesiva dauneaza atat agatatului in club, cat oricarei relatii cu sexul opus in general"

      Gandirea si analiza sunt necesara in orice operatie. De asta exista si atatia "jumuliti". Pentru ca au uitat ca au si un cap. Pentru ca gandesc numai cu "prostata". In general, o cost-benefit analysis e mai utila in relatia cu o femeie decat in lansarea unei afaceri. Iar femeile sunt experte in analize de astea




      Ștergere
    2. Din nou, ai dreptate in tot ce ai zis, dar ideea principala e gresita (in opinia mea, evident). Da, femeile sunt experte in analize cost-benefit, ai dreptate. Oare fiica de profesor universitar care fuge in Spania cu soferul de tir e exceptia? Nici vorba! E regula, doar ca exemplul provine din una din acele perioade ale vietii ei in care nu a fost experta in analize, si aceste perioade sunt ciclice. Nu vrei o femeie care a fost experta in analize cost-benefit cand te-a ales pe tine. Pentru ca pe aceea o va apuca mancarimea de "cervix" la un moment dat, si nu va avea nici timp nici chef de analize pana se va putea scarpina. In club cei care agata sunt niste idealisti care cauta fete in perioada lor de idealism (sau dezmat, cum vrei sa o iei). De cele mai multe ori lucrurile astea devin niste amintiri placute dar pe care le faci uitate, dar din cand in cand... norocul te poate trazni. Partea buna cu agatatul in club e ca nu-ti taie din celelate optiuni, pe cand analiza cost-benefit taie o bucata buna de optiuni. Cel mai frumos lucru este sa-ti permiti nebunia de moment, sa-ti permiti sa fii rudimentar si instinctual, iar apoi sa ai noroc. Asta tine mult si bine... restul sunt doar analize.

      Ștergere
  11. Destul de realist articolul. Faza cu paharul la coapsa mi se pare usor deplasata, la ce inghesuiala e la noi in cluburi ti-l varsa vreunul in secunda 2.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu inteleg o chestie, decat sa te dai la o necunoscuta pitzi cu cismele pana la genunchi si sa cheltui o gramada de bani in bodega aia cu muzica de kko, cocktailuri apa etc...nu mai bine dai 100 meri la o escorta sau un club xxx si iesi muult mai ieftin si mai bine. Trecand peste, felicitari, chiar esti un adevarat player, stii ca in cluburi numai "visatorii" merg sau sa caute "pe bani ceva",,,,

    RăspundețiȘtergere