marți, 22 ianuarie 2013

Haideti sa va fac un test!

Frumoaselor, haideti sa va faca Papi un test.

1.Inchiputi-va ca mergeti sa va vizitati iubitul (sau iubita care sunteti lesbi).
Puteti alege intre doua drumuri. Unul lung si pitoresc si altul scurt si plictisitor. Pe care il alegeti?

2.Pe drum vedeti niste tufe de trandafiri. Albi si rosii. Si vreti sa faceti un buchet din 20 de fire (nu intrebati de ce doar faceti-l!). Puteti face buchetul cum vreti voi. De exemplu 20 rosii, 15 albi 5 rosii, 12 albi 8 rosii, 20 albi. Orice fel de combinatie, doar sa fie 20. Ce fel de buchet veti pregati?

3.Ajungeti cu buchetul la conacul iubitului (sper ca e boier si nu un boschetar). Si va deschide valetul. Pe valet in cheama Jeeves. Cand va deschide Jeeves, ii cereti sa va lase inauntru la iubit sau sa-l cheme pe iubit la usa?

4.Din pacate Jeeves va spune ca iubitul nu e acasa dar ca puteti urca in camera lui sa-l asteptati. Urcati in camera si ce faceti cu buchetul de trandafir? Il asezati pe pat sau pe pervazul de la geam?

5.Dupa ceva timp vine iubitul. Dupa o noapte mai mult sau mai putin furtunoasa si salbatica (depinde de cat il pisalogiti la cap), cand va treziti dimineata, iubitul inca doarme sau e trezit deja?

6.Va pupati iubitul si plecati acasa. Pe care drum va intoarceti? Pe ala lung si pitoresc sau pe ala scurt si plictisitor?

Ok. Cam atata. Sa va vad tocilarelor. Raspundeti la fiecare intrebare scurt si la obiect.
Succese!



INTERPRETAREA RASPUNSURILOR

Ok frumoasele mele participante. Va multumim pentru participare si sinceritate (sper). Pentru ca ati fosti cuminti (unele) primiti si interpretarea rezultatelor. Daca aveti comentarii si sugestii (referitor la interpretari) va rog sa le faceti. Plus, tineti seama ca testul poate fi aplicat in egala masura si barbatilor asa ca daca aveti cui, il puteti face ca sa stiti cu cine aveti de-a face. Ok. Here we go.

1. Persoanele care aleg drumul scurt se indragostesc repede si/sau usor. Persoanele care aleg drumul lung se indragostesc incet si/sau greu.

2. Trandafirii rosii semnifica “datul” intr-o relatie iar albii “luatul”. Cu cat o persoana alege mai multi rosii cu atat vrea sa ofera mai mult (fata de sa primeasca) iar cu cat alege mai multi albi cu atat vrea sa primeasca mai mult (fata de sa ofere). Deci o persoana care a ales 20 de albi vrea sa primeasca totul si sa nu ofere nimica. 20 rosii semnifica ca persoana ofera totul si nu vrea nimic in schimb. 10 albi 10 rosii inseamna ca persoana vrea sa primeasca si sa ofere in egala masura. Restul combinatiiilor posibile cred ca va este usor acuma sa le interpretati si singure. 

3. Persoanele care cer valetului sa intre in casa cauta confruntarile in relatii (si/sau nu se feresc de confruntari). Persoanele care cer valetului sa aduca iubitul afara evita confruntarile in relatii.

4. Persoanele care pun buchetul pe pat vor contact continuu cu iubitii (vor relatii foarte apropiate). Persoanele care pun buchetul pe pervaz nu vor sa aiba contant permanent cu iubitii (vor ceva distanta in relatii).

5. Persoanele care aleg iubit trezit vor (si cauta) sa schimbe iubitul (adica sa-i schimbe personalitatea, obiceiurile, dorintele, hobbiurile etc). Persoanele care aleg iubit dormind nu vor (si nu cauta) sa-si schimbe iubitul.

6. Persoanele care aleg drumul scurt se dez-indragostesc repede si/sau usor. Persoanele care aleg drumul lung se dez-indragostesc incet si/sau greu.

Cam asta a fost tot. Sper ca am explicat destul de clar. Sa stiti ca testul ofera un excelent “insight” asupra comportamentului unei persoane intr-o relatie. Cred ca toate gagicile carora le-am facut testul pe viu au recunoscut acuratetea acestuia. Si toate (cu o singura exceptie) au fost super incantate sa li se faca testul. Femeile mananca pe paine orice inseamna teste de personalitate, de relatii, horoscoape, ghicit in palma etc. Din pacate nu am invatat sa-mi tin gura si sa nu mai zic ca nu cred in horoscoape (stupid stupid boy!). Invat cateva zodii si vorbesc bazaconii psihologice si gata, imi usurez mult mai mult munca.

Voi cum ati iesit? Bine sau sifonate? V-ati regasit? Comentarii? Reclamatii? 

57 de comentarii:

  1. 1. Scurt
    2. Integral alb
    3. Intru
    4. Pervaz
    5. Doarme
    6. Scurt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok. Thanks. Scurt si la obiect. Interpretarea peste cateva zile ca sa nu influentam raspunsurile altora (daca mai sunt).

      Ștergere
    2. Cu exceptia interpretarii punctului 1 si 5 nimic nu mi se potriveste :)

      Ștergere
    3. Corect. Asa este. Asta am observat si eu. Stai linistita. Voi face o reclamatie in numele tau.

      Ștergere
    4. Am vrut doar sa dau un raspuns la randu-mi interpretarilor.
      Ca nu crezi, este fix treaba ta.

      Ștergere
  2. 1.Scurt (ma grabesc sa ajung)
    2.Rosii
    3.Afara
    4. Pervaz
    5.Doarme
    6. Lung (sa ma pot gandi in voie la noaptea ce a trecut)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok. Thanks. Scurt si la obiect. Interpretarea peste cateva zile ca sa nu influentam raspunsurile altora (daca mai sunt).

      Ștergere

    2. Ma regasesc in interpretare.Nu ma asteptam! :))

      Ștergere
    3. Multe nu s-au asteptat sa se regaseasca asa de bine. Testul e foarte relevant in ciuda diverselor proteste. Ti-au iesit rezultate bune. Sunt mandru de tine. O singura recomandare: incearca sa o iei pe drumul lung la dus. E mai bine asa. In rest, esti numai buna de maritat!

      P.S.
      Sunt sigur ca iti plac barbatii dominanti. E bine dar vezi sa te domine doar nu si sa te abuzeze. Bafta!

      Ștergere
    4. Si eu sunt mandra de mine!Abuzata, niciodata!
      Caut nas! :))

      Ștergere
  3. 1.ma las asteptata
    2.variați, sa nu fie cu soț, cum se duc la morți!
    3.astept la randul meu, e posibil sa ma caute
    4.asez petalele pe pat
    5.e treaz, mă priveste cum dorm, are timp de somn dupa ce plec...
    6.un drum scurt, e posibil sa ma urmeze si sa am timp de pregatiri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok. Thanks. Nu stiu de ce nu ai putut da raspunsuri scurte si la obiecte. Nu era asa de greu. Interpretarea peste cateva zile ca sa nu influentam raspunsurile altora (daca mai sunt).

      Ștergere
    2. Mai ai de dat raspuns la 2. Intrebarea era foarte clara. Cati albi si cati rosii? Lasa faza cu mortii ca nu are nicio legatura.

      Ștergere
    3. Trei rosii, fiindca nu imi plac deloc cei rosii, 17 albi, desi nici cei albi, albi nu imi plac foarte tare.
      Presupun ca vin de pe domeniul meu la intalnire, deci pe drumul lung si frumos, visez la el si tai cativa trandafiri pe care ii pun in cos...
      Am palarioara care ma apara de soare, sunt bine, multumesc!
      hahahahhhha!

      Ștergere
  4. Nu alegi un drum scurt! Nu vii ca o furtuna, vii ca un val usor,el e acolo, nu pleaca...e tarmul tau...
    Daca a plecat totusi, inseamna ca e ingrijort si te cauta...
    Drumul lung, pitoresc te imbogatește sufleteste... vii sa fii cu iubitul tau, nu vii pentru o ora platita si trebuie sa ajungi la timp, ca la meditatii sau ca la doctor... nu pierzi randul...
    Aștept la rândul meu, e posibil sa fi intervenit ceva, mi-a lasat vorba la valet (altfel s-ar inchide si testul chiar de aici).
    Imi fac asteptarea utila, adaugand ceva adus de mine atmosferei romantice si presar cateva petale de trandafir pe pat...
    E treaz, i-a fost dor de mine...e cu mine, nu cu o femeie platita...e un privilegiu reciproc intalnirea... eu ma prefac a dormi, lasandu-i ragazul unei reverii matinale...
    Aleg cel mai scurt drum, ma pregatesc. Vine el si trebuie sa fiu la inaltime... Trebuie sa stii sa astepti si sa primesti un barbat care te iubeste si pe care il iubesti...
    Papillon, scurt nu merege decat cu un nasol si in mare graba...
    Am vrut sa savurez! hahahahahahhahahahaahahha!

    RăspundețiȘtergere
  5. 1) Scurt
    2) NU iau trandafiri: femeile nu duc flori iubiţilor şi mai ales NU VANDALIZĂM. Cel mult cumpărăm civilizat. Şi de când dracu se aşteaptă bărbaţii la buchete de flori? Iau prezervative...
    3) Cer să intru
    4) Am venit fără flori. Florile se dau gazdei sau menajerei / valetului gazdei şi sunt puse în conformitate cu dorinţele gazdei, nu ale invitatei. Prezervativele se pun cât mai aproape de pat ca să nu stai să cotrobăi de bezmetic
    5) E treaz.
    6) Scurt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok. Thanks. Scurt si la obiect la 1,3,5,6. Nu stiu de ce e asa de complicat sa raspunzi la 2 (si implicit 4). Ar trebui sa raspunzi si la 2 si 4. Interpretarea peste cateva zile ca sa nu influentam raspunsurile altora (daca mai sunt).

      Ștergere
    2. Nu pot să răspund la 2 şi implicit 4, fiindcă repet, NU duc flori bărbaţilor şi NU impun eu unde să stea florile într-o casă în care sunt invitată.

      Iar, nu sunt de acord cu schimbatul persoanelor din viaţa mea. Refuz să cer schimbări. Dacă m-am îndrăgostit, toate componentele trebuie să fie acolo. Schimbând un om, nu mai e cel de care m-am îndrăgostit, aşa că fac paşi, rapid. Dar îmi place să visez că el se trezeşte înaintea mea, fiindcă numai alături de cine am foarte multă încredere dorm suficient de profund încât să nu mă trezesc la orice foială.

      Celelalte sunt chiar bine: mă îndrăgostesc fulgerător, dacă nu sunt îndrăgostită până la sânge în maxim 2 zile, atunci nu mă mai îndrăgostesc în veci, calcă-mă pe bătături şi se duce la fel de fulgerător şi dragostea. Şi deşi nu-mi plac confruntările, nu le evit sub nicio formă.


      PS: nici eu nu cred în zodii. Iar părerea mea fermă e că dacă nu crezi, nu ţi se aplică, iar dacă alegi să crezi, ţi se aplică fiindcă te setezi că trebuie să ţi se aplice

      Ștergere
    3. Sa stii ca cele care comenteaza la 2 (nu vor sa duca flori la barbati) de obicei aleg pana la 20 trandafiri albi. Acu, in cazul de fata, se pare ca ai scapat. Daca erai fata-in-fata probabil alegeai 20 albi.

      Referitor la schimbari. Ce sa zic? Iubitul trezit indica dorinta ta de al schimba/modifica. Asa ca...

      P.S.
      Nu e vorba de crezut sau nu ci faptul ca e un subiect bun de discutii cu femei (de alea ca imi plac mie). Si probabil ai dedus cu nu ma intereseaza femeile cu masterate si doctorate.

      Ștergere
    4. Detest profund florile de culoare albă. Şi niciunele mai intens decât trandafirii albi.

      Cât despre vandalizare, mai bine nu. Prefer plantele cu rădăcină.

      Da, am suficiente studii superioare ca să mai am de unde da şi altora.
      E un test amuzant. Mă îndoiesc că rezultatele sunt imuabile.
      Nu te interesează demeile cu masterate şi doctorate sau te resping ele?

      Ștergere
    5. E un test nu numai amuzant dar si cu rezultate imuabile. Cum vrezi tu sa crezi. Dar asta e mai putin important.

      Important e ca nu-mi plac intelectualele. Cu cat o femeie e mai scolita cu atata isi pierde din sex-appeal. Am primit unda verde din partea amicei mele doctorita super-scolita (si implicit nemaritata si fara copii) sa fac comentariul de mai jos. Ea are un fel de guru de gnostica (de care rad tot timpul pentru faptul ca-i baga prostii in cap). Dar omul a facut si o declaratie buna. Faptul ca anumiti centrii legati de sexualitate sunt blocati la persoane excesiv de intelectuale (nu stiu cat de exact am repetat fraza pentru ca eram convins ca nu o pot repeta cuvant cu cuvant, desi suna beton). Ideea e ca persoanele prea intelectuale isi pierd din instictul sexual-animalic. Ceva de genul asta, idee cu care sunt total de acord. Di de asta nu-mi plac masterandele, doctorandele, femeile de cariera si cu functii. Asta nu inseamna ca trebuie sa iesi cu curve de centura sau cu femei analfabete.

      Ștergere
    6. O soluție ar fi... yoga. Deblochează.
      Altă soluție - iubirea (aia adevărată).
      Dacă le combini - și mai bine.

      Ștergere
    7. Teoretic totul se poate. Practic...
      In orice caz, prefer una cu pieptul plin, capul gol si o diploma de care o fi. Macar sunt onest si recunosc.

      Ștergere
    8. Nu ştiu de ce (oare?) dar nu te cred. Aaaa, pentru câteva zile, poate...

      Ștergere
    9. Nu stiu de ce (oare?) nu ma crezi.

      Ștergere
  6. Ha, ha, ha!
    1. Prefer drumul pitoresc. Orice drum mi se pare pitoresc!
    2. 5 trandafiri albi, în interior, și 15 roșii, concentric, în exterior.
    3. Aștept să-l cheme la ușă, dacă nu mă lasă să intru. Dacă mă lasă, intru.
    4. Prefer o masă pe care să pun buchetul. Dacă nu e, pe pervaz.
    5. Probabil că s-a trezit.
    6. Pe drumul scurt.
    Ha, ha ha! Concentric!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai facut un talmes-balmes. Te mananc. De ce nu poti sa fii cuminte si sa raspunzi scurt si la obiect? Altele au putut. Ok. Vedem noi la interpretare. Sa vedem daca mai razi atunci.

      Ștergere
    2. Sunt sigură că o să râd! Doar nu poate fi o interpretare... pozitivă.
      Și niciun test nu e chiar complet și obiectiv. Și mi-ar trebui niște motive bune ca să fiu cuminte! :-D

      Ștergere
  7. Domnişorul Dan m-a adus la tine dar din păcate nu pot răspunde. Sunt "fair" şi spun că am mai făcut testul şi ştiu interpretarea. Aştept însă alte provocări. O seară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok. Am inteles. Daca zici ca ai facut testul deja te cred si te scutesc.

      Ștergere
  8. Atâta scandal pentru nimic! I-aș zice să vină la mine și gata, s-a terminat șmecheria, ce atâția valeți și trandafiri?

    RăspundețiȘtergere
  9. Deci fara comentarii suplimentare acum :)

    1. Scurt
    2. 13 rosii, 7 albi
    3. Ii cer sa ma lase inauntru
    4. Pe pat
    5. Doarme
    6. Lung

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok. Thanks. Scurt si la obiect. Interpretarea peste cateva zile ca sa nu influentam raspunsurile altora (daca mai sunt).

      Ștergere
  10. 1. scurt
    2. 19 rosii si 1 alb
    3. sa il cheme
    4. pe pervaz
    5. doarme
    6. scurt

    you know you made me curious :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Gata. Am afisat interpretarea (in continuarea postarii, sub poza). :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar ai făcut un test serios, din care nu poate ieși nimeni șifonat. Dar cam nesemnificativ. Adică nu spune chiar prea multe. Și n-am avut de ce să râd!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte semnificativ dar stiu ca-ti place sa ma contrazici. Ai dat-o in bara mai ales la 5 si 6. Uf!

      Ștergere
    2. De ce s-o dau în bară?
      Dacă nu vrea să se schimbe, îl schimb! Scurt. Nu e mai eficient așa?

      Ștergere
    3. Dupa ce o sa-l schimbi nu o sa-l mai placi. Uf. Dileme dileme. Ce ma fac eu cu tine Lili?

      Ștergere
    4. Păi, normal că nu-l mai plac dacă îl schimb... cu altul (n-ai priceput)! Bwahahahaha!
      Să... te schimbi?

      Ștergere
  13. Multumesc!
    Eu cred ca am iesit destul de bine!
    Ma indragostesc greu! Spre deloc. Daca am facut-o, e pentru a la longue, chiar daca el nu ma iubeste. M-au incurcat trandafirii. Nu imi plac foarte tare, iar unii deloc, deci aici am scris la plezneala. Daca un barbat ma iubeste, atunci sa ma iubeasca, iar eu il voi iubi la randul meu. ASa reiese din testul tau ca vreau sa stam toata ziua cioc in cioc. Poate ca asta si vreau. Eu nu vreau sa schimb pe nimeni. Nu cred in teste si horoscoape! Nu sunt buna de nimic! Cu atat mai poutin de iubita! Da, la mai mare, Fee!

    RăspundețiȘtergere
  14. Si sa iti spun un secret! Am si raspunsurile dublura! Pe care nu vi le-am impartasit. Am iesit mai bine acolo.
    Astept oferte de iubire! As zice ca sunt buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt convins ca raspusnsurile dublura sunt mai bune.
      Oferte pentru cine? Pentru tine sau pentru hamster? Lui ii plac hamsteritele cu coada lunga sau alea fara coada?

      Ștergere
  15. Cuane Papioane ce furori faci tu cu testele la cu cucoane!
    Sigur numai asa le testezi?! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Binenteles cu numai asa le testez. Cum altfel? Toate sunt niste fete cuminti si modeste si nu mi-as permite sa le testez "altfel". Pana si shopping-ul il fac in biserica.

      Ștergere
  16. Interesant. Ma indragostesc usor si imi trece la fel de usor. Sa dez-iubesc e greu. Iar pentru mine sunt doua chestii diferite: a te indragosti si a iubi. Ca diferenta dintre emotie si sentiment.

    Intrebarile nu mi se par foarte relevante, sincer, pentru ceea ce vor ele sa surprinda. E ca si horoscopul - sunt chestii destul de generale care se pot aplica sau nu, intr-o oarecare masura (si in functie de iubit).

    Poateeee, intrebarea cu valetul ar surprinde oarecum anumite atitudini cand vine vorba de interactiunea cu celalalt si cea cu dormit/trezit - prin prisma faptului ca e un stereotip aici (acela in care barbatul grijuliu se trezeste si o priveste pe ea cum doarme etc) care ar putea sa coreleze cu anumite asteptari de la partener.

    Ce sa zic, da, tind sa ma astept, chiar involuntar, ca daca eu ofer ceva anume, sa primesc inapoi sau cel putin sa nu mi se dea opusul (gen daca iti fac bine, nu ma calca in picioare). E vorba de un principiu al corectitudinii, daca vrei.
    Dar am ales numarul trandafirilor din motive estetice si preferinte cand vine vorba de culori. Chiar mi-am imaginat unde vin interpusi trandafirii albi, printre cei rosii. De asta nu cred ca e relevanta intrebarea, intervin prea multe variabile ce tin de cu totul altceva, nu de cum esti tu intr-o relatie. La fel si in cazul intrebarilor cu drumul sau cu pozitionarea buchetului.

    Testul e dragut, sigur, si poate reuseste sa surprinda niste tipare, insa eu pun la indoiala si testele psihologice ale caror validitate a fost testata, retestata si dovedita in repetate randuri.
    Testutele astea simpatice sunt ca si horoscopul, repet. Simpatice, posibil din doua - una sa nimereasca - intr-o masura mai mare sau mai mica :) Insa lasa loc de prea multe interpretari si prea multe variabile care ar influenta raspunsurile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Repet, testul asta e foarte relevant (in ciuda protestelor). Nu mai cauta tot felul de interpretari si teorii. Da' pana la urma de ce te plangi? Rezultatele ti-au iesit bunicele.

      Ștergere
    2. Dar nu ma plang deloc, rezultatele puteau sa iasa perfecte din partea mea si sa ma regasesc 100% in ele. Imi exprimam doar parerea vizavi de validitatea testului in sine, nu a rezultatelor :) Deci nu ma plang.

      Dar e simpatic naaa!
      Ne facem ca te credem si astept si zodiile! Imi plac si alea :)

      Ștergere
    3. Mersi. Tu est tres gentile. Si eu ma fac ca imi plac femeile pentru inteligenta, generozitatea si spiritul de sacrificiu si nu pentru tatele lor.

      Ștergere
    4. Aoleu! Sper ca testul asta nu ne verifica in secret la țâțe! Măi, obraznicule! hahahaahahah!
      Zi, repede, ce mărime la cupe!

      Ștergere
    5. Tatele propriu-zise incep de la D si nu au limita superioara.
      A-persoana cu diformitati
      B-persoana cu dizabilitati
      C-bube
      D-tate mici
      s.a.m.d.
      Siliconatele nu se socotesc. Ele sunt trisoare/excroace genetice.

      Ștergere
    6. hahahaahhah! Ma faci sa rad cu lacrimi! Ma duc sa vad ce scrie dracului pe eticheta! Ultima data amluat plasturi! hahahahaah!

      Ștergere