vineri, 18 noiembrie 2011

Dansul ca expresie

Dansul reprezinta mai mult decat niste miscari. Reprezinta o atitudine.
Ce vedeti in cele doua clipuri de mai jos?

Dedicatie pentru Kari, Luciana, Julieta si Nora de care mi-e dor.
Vos amo lindas! Enviad mas dulce de leche.




In primul clip vad pasiune, erotism si mai ales dominare si supunere, ca ordine fireasca a lucrurilor. Vad o creatura care arata ca o femeie, se misca ca o femeie, simte ca o femeie. Si mai vad o creatura care arata ca un barbat, se imbraca ca un barbat, se misca ca un barbat, se comporta ca un barbat. Uitati-va cum el o conduce si o poseda iar ea il urmeaza si se lasa posedata.
La 0.13 vad creatura femeie se uita la creatura barbat cerandu-i parca acordul. Se uita la el ca la un zeu.
La 0.20 vad creatura femeie care arata ca o leguma, un zombie fara vointa proprie. O bucata de carne care nu mai stie nimic dupa vreo 10 orgasme.
La 0.46 vad creatura femeie renuntand pe viata la dreptul de vot pentru inca macar un orgasm. Uitati-va la privirea ei lesinata si pierduta dar care in acelasi timp stie ca e pe maini bune.
La 1.24 vad creatura barbat luand posesie asupra creaturii femeie iar la 1.25 creatura femeie capituland fara nici o cracnire. Uitati-va la postura lor. El dominant si ea supusa.
La 1.28 creatura femeie si-a pierdut deja orice independenta. A devenit parte din el, un apendice frumos.
2.35 Da tata. Da-i tare si fara mila. CHE, SOS MACHO!
2.38 Ce ranjet de invingator. Urmatoarea la rand.
O muzica seducatoare, un dans absolut bestial si doua creaturi extrem de reusite.
Am revazut clipul de 5 ori.




In al doilea clip vad niste creaturi asexuale care nu au nici un rost. Niste unii "acting and looking beyond ghey" si niste unele parca iesite de la masteratul de "feminism & lesbianism". Habar n-am exact ce sunt dar sunt de toata mila.
Mai mult de un minut jumate n-am putut privi.
O muzica dezgustatoare, un dans de babuini care se masturbeaza si niste creaturi de tot rasul.

I have bronchitis and I have nothing else to say.



5 comentarii:

  1. Buna seara! Eu fac tango si inteleg foarte bine expresiile lor...comentariul tau insa e prea sexual...:) si dansul acesta, oricat de erotic ar parea pentru ceilalti...e mai mult decat ce se vede.
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. mie sincer nu imi place...e chiar aiurea, ala nu il pot numi dans :) urat

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha Andreea...aha...eu zic ca esti un pic cam geloasa pe femeia din clip...doar un pic. Dar promit sa nu spun la nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dintotdeauna am considerat ca a dansa un tango ( gen ca si cei din clip) este ca si cand ai face sex de fata cu cei care te privesc. Pasiunea, compenetrarea si intelegerea partenerilor, erotismul si sexualitatea emanata este ca un catalizator al simturilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tangoul chiar exprimă atracţia dintre un bărbat şi o femeie. Sexual vorbind. De fapt, dacă stăm şi ne gândim bine, actul sexual începe de la prima privire dintre cei doi. Din acel moment se ştie exact dacă actul se va ţine sau nu. Restul e tăcere :)

    RăspundețiȘtergere