miercuri, 21 decembrie 2011

Infidelitatea femeii


Asa cum i-am promis, postarea asta despre infidelitatea femeii reprezinta o dedicatie pentru O tipa.

Sincer, mi s-a acrit demult de cate ori am auzit ca barbatii inseala si ca femeile sunt inselate. In mod clar, pot sa afirm cu multa aroganta ca majoritatea lumii (femei si barbati) habar nu au despre sexualitatea umana. Pur si simplu nu au si nici nu vor sa invete. Legenda asta urbana ca femeile sunt sexul slab trebuie odata eradicata. 

Mai mult ca orice, va rog sa cititi link-ul de mai jos. Nu, de fapt nu va rog, va cer si chiar va oblig sa-l cititi. Este vorba despre rezumatul unei carti scrise de Michelle Langley (o femeie!) si intitulat "Infidelitatea Femeilor". Este absolut demolator. Rezumatul nu va va lua foarte mult timp si daca vreti, puteti gasi pe internet (va descurcati voi hehe) cartea intreaga (are 200 pagini). Oricum, zic eu ca rezumatul este super suficient pentru a va face o idee asupra comportamentului femeii intr-o relatie. Nu vreau sa aud ca exista si exceptii ca tot asta aud despre exceptii cand e vorba de femei. Habar nu am unde traiesc restul femeilor ca eu numai de auto-proclamate exceptii dau.
In orice caz, cititi cu atentie rezumatul. Daca l-ati citit nici nu mai trebuie sa cititi ce mai scriu si eu mai jos pentru ca sincer mai interesant, mai elocvent si mai convingator nu pot scrie decat femeia asta. 


Ok. Sper ca ati citit rezumatul si v-a trecut cheful de viata (barbatilor, ca femeilor de abia le-a venit). Si intreb si eu, de ce nu se discuta deschis despre subiectul asta? Pentru ca ignoranta e mai sanatoasa, nu-i asa? Pentru ca femeile si-au construit de-a lungul secolelor o adevarata aura de inocenta si fragilitate pe care nimeni si nimic nu o mai chestioneaza. 

Inca de mici, femeile invata sa manipuleze blegii de barbati. "Printesa lu’ tati" il manipuleaza pe tati incepand de pe la 2-3 ani. 2-3 ani! Femeile sunt mult mai puternice si adaptabile decat se tot spune. Si inseala pentru ca pot si pentru ca li se permite si pentru ca daca sunt prinse li se gasesc scuze.
Cum pot femeile sa insele?. Simplu. E nevoie de cativa muschi care desfaca picioarele. Si asta e tot. Vedeti ce simplu este?
De ce ar insela femeile? Pentru ca dupa cum am mai spus, putini barbati se ridica la standardele cerute de o femeie. Si majoritatea femeilor nu pot obtine exclusivitatea si loialitatea acestor barbati selecti. Si intrucat trebuie si ele sa se marite si sa faca copii, multe se marita sa fie si ele maritate cu cine pot. Dupa aia, vai de capul lui.
De ce li se permite? Pentru ca societatea are nevoie de femei mai mult decat de barbati. Barbati au fost intotdeauna considerati carne de tun. Prostii nu trebuie sa stie prea mult.
De ce li se gasesc scuze femeile daca sunt prinse? Pentru ca femeile nu vor si nu pot sa-si faca auto-critica, pentru ca regulile si cutumele societatii sunt facute de si pentru femei (prin barbati) si pentru ca barbatii trebuie sa se simta tot timpul de vina si responsabili pentru orice.
De cate ori n-am auzit "Nemernicul a inselat-o pe saraca" sau "L-a inselat pe pampalau ala ca nu era barbat adevarat"? Rareori am auzit "A inselat-o pentru ca nu era buna de nimica" sau "Nenorocita l-a inselat, si ce barbat misto e".

Citeam undeva (promit se gasesc sursa si sa o postez ca sa nu ziceti ca vorbesc avioane) ca procentul copiilor crescuti de alti barbati (fara stirea acestora!) decat adevaratii tati (biologici) este undeva pe la 25-30% . Sincer mi-a picat fata. Oficial cica e undeva pe la 3-5%. Nici acuma nu pot sa cred ca procentul ar putea fi asa de ridicat. Adevarul probabil este undeva pe la mijloc, oricum procentul real pare a fi mult mai ridicat decat ni se spune. Strategia cea mai eficienta de reproducere a femeii a fost intotdeauna "Gaseste un barbat beton, lasa-l sa te impregneze si intrucat nu va sta cu tine cauta un bleg care sa te ajute sa-ti cresti copilul conceput de altul, dar fara ca acest al doilea barbat sa banuiasca ce se intampla". Ceva similar cu strategia cucului care isi depune ouale in cuiburile altor pasari.

Pot sa continui pana albesc dar am si altele de facut plus ca binenteles voi mai scrie si alta data. Nu scapati asa de usor de mine. Sfatul meu pentru barbati este ca intotdeauna dupa nasterea unui copil sa ceara un test de paternitate. Sper sa nu radeti si sa va umflati in pene gen "Eu sunt barbat adevarat si mie nu mi se intampla de astea". Eu unul nu as rade si as casca ochii foarte atent.

In incheiere, MERRY CHRISTMAS, HO HO HO!

27 de comentarii:

  1. Bestiala! Da, total de acord cu tine. Insa, eu sunt exceptia. Ha, ca nu te asteptai la asta. Cand spun exceptie nu vreau sa spun ca, vezi Doamne, eu nu am inselat pe nimeni, niciodata. Am facut-o, si chiar intr-un mare stil. :). Insa, acum, dupa o varsta, dupa o vasta experienta pot afirma ca nu ii mai gasesc sensul inselatului. Femeile care inseala nu stiu ce vor. Totul tine de focalizare si de stabilirea obiectivelor, dorintelor, nevoilor in viata.
    Exemplu - Eu, la venerabila varsta de 26 ani, dupa ce am gustat din mai toate frumusetile tineretii, dupa ce am facut mai toate nebuniile care iti pot trece prin cap, dupa ce am intalnit mai toate tipurile de barbati stiu ce vreau. Acum stiu ce caut. Stiu ca daca sunt cu el e pentru ca vreau si mai stiu si ca daca sunt cu un barbat este pentru ca vreau sa fiu doar cu el. Ofer exclusivitate, cer exclusivitate! Cum spuneam, si probabil ca ma voi repeta, dupa o varsta si dupa ce ai deja bagajul experientei cu tine, vrei altceva. Cele care sunt in cazul meu vor stabilitate si pe cineva mai mereu langa ele. Nu am pretentia sa fiu inteleasa, iubita in totalitate, dorita tot timpul, imbratisari continue, dulcegarii sau tot ce ai crede ca vrea o femeie. Vreau cam ce ai vrea si tu sau oricare alt barbat intr-o relatie. Daca mi se ofera, ofer :). Se aplica aceeasi regula si pentru inselat.
    Foarte tare rezumatul, insa as avea ceva de adaugat. Intotdeauna vor exista exceptii de la reguli, iar totul, din punctul meu de vedere este relativ.
    La fel, foarte adevarat ca suntem niste perverse. Asta trebuia sa clarifici de la bun inceput. Parca ti-am mai scris ca ne place sa victimizam. Da. Si o putem face in mare, mare stil, asa cum s-a putut observa de mai bine de 2.000 de ani :). Da. O vom face in continuare, pentru ca da, femei ne numim, pentru ca din cauza gandirii noastre idioate mereu vom da vrabia din mana pe cioara de pe gard.
    Femei ne numim. Nu ne poti schimba, insa, din cand in cand, ne mai puteti aduce cu picioarele pe pamant :). Show us who's the man :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu tine #tipa#. Dupa ce ai cunoscut si gustat micile placeri ale inselatului si ai gasit persoana pe care-o asteptai nu ti se mai pare interesant si nici nu vrei sa inseli, nu-i gasesti rostul. De fapt, ce rost ar avea sa inseli daca nu ai de ce. Barbatul gasit iti ofera tot ce iti doresti si la fel faci si tu, e firesc. Dar totusi, persoanele care nu au experimentat inselatul, sunt tentate sa insele, asta e curiozitatea femeii. Asa ca e bine sa experimentezi cat mai multe in viata inainte de a-l gasi pe fat-frumos.
    Si eu pot spune ca l-am gasit si nu ma vad nevoita sa-l insel, nici prin absurd.

    RăspundețiȘtergere
  3. Măi, treaba asta cu înşelatul este o chestie extrem de discutabilă. De cele mai multe ori, vina pentru adulter o poartă chiar partea vătămată. Femeile nu înşeală bărbaţii fiindcă aşa s-au născut, asta e curată aiureală. Auzi, cică de la 2-3 ani deja au porniri. Hai să fim serioşi! Nu este o fetiţă de vină fiindcă îi face tac'su toate voile. Un copil nu este responsabil pentru proasta creştere primită.Este mai degrabă o victimă.
    Cât priveşte cine înşeală mai mult. Hmmm, cine este mai prost înţeles, acela înşeală mai mult.
    Nu contează sexul aici.
    Ceea ce mă frapează totuşi, nu este articolul tău Pappi, voit a fi misogin. Sunt cele două comentarii de mai sus.
    "O tipă" dacă pleci din start cu ideea că, şi aici dă-mi voie să te citez :"Dacă mi se oferă, ofer" Hmmm, judeci pragmatic. Între a oferi şi a vinde/cumpăra, diferenţa constă doar în mărimea cardului de credit cherie.
    Când iubeşti, dacă iubeşti, nu pui astfel de probleme din pur motiv că nu te interesează CÂT ÎŢI oferă ci CÂT oferi tu pentru a primi înapoi. Ai grijă la nuanţe. Nu judeca o relaţie de cuplu ca pe o partidă de cunilingus. Tu îi faci lui un blowjob numai dacă el îţi face ţie...că pierzi din start şi ajungi victimă. Dar nu îl înşeli pe el ci te înşeli pe tine fiindcă de fapt nu realizezi că nu ai ştiut să obţii ceva ce trebuia să primeşti doar fiindcă eşti acolo. Înţelegi unde bat? Dacă nu, nu e bai, mai ai vreme. O femeie ajunge la maturitate sexuală deplină abia după 30 de ani. Până atunci mai poţi experimenta.
    "Anonim" din felul cum te-ai exprimat bănuiesc că eşti femeie/fată, în fine..
    Măi, eu nu sunt de acord cu inadvertenţa din fraza asta: "Dupa ce ai cunoscut si gustat micile placeri ale inselatului si ai gasit persoana pe care-o asteptai nu ti se mai pare interesant si nici nu vrei sa inseli, nu-i gasesti rostul."
    Dacă simţi plăcere în a înşela, ai să simţi toată viaţa. Vraja aia cu atunci când găseşti persoana potrivită care să-ţi ofere totul şi bla bla bla este bullshit făcut să dea bine la public.
    Dacă simţi plăcerea în a înşela oricât de "mică" ar fi plăcerea aia, înseamnă că îţi plac plăcerile prohibite şi nimic nu te va reţine. Posibil să stai cuminte vreo 8-10 ani chiar, dar la un moment dat când ceasul îţi va ticăi puternic şi nevoia de a te simţi liberă, dar liberă liberă, pricepi? căutându-ţi în suflet adolescenţa pierdută, ei bine să te văd atunci...
    Toate teoriile sunt bullshit.
    Totul pleacă de la cât de bine se înţelege o pereche în pat, cât de mult experimentează şi cât de deschişi sunt în a se descoperi unul pe celălalt, dar cel mai mult şi cel mai mult ţine de libertatea în cuplu. Şi nu adică să ai voie să baţi cărările, ci să te simţi liber de a face şi a spune orice cu acea persoană cu care ai ales să faci asta. Dar acest tip de libertate se oferă musai bilateral.
    Şi da, nu în ultimul rând, ţine clar şi de educaţie. Deci nu de gen

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Mitza - Sustin : Daca mi se ofera, ofer. Ofer stabilitate, aia cer. Ofer fidelitate, aia cer. Vreau sa primesc in schimb exact ceea ce ofer. Fara jumatati de masura. DAca ceea ce sustin ti se pare prea pragmatic, asta este. Te saturi de nuantari dupa un timp. Ori e Alb, ori e Negru. Plus ca fiecare dintre noi stie cand isi atinge maturitatea sexuala sau nu. Ca tu ai dat o varsta de 30, ok, insa nu toate suntem la fel si nici nu ne incadram in aceeasi parametri, chiar daca impartim acelasi sex.

    RăspundețiȘtergere
  5. Suficienţa este, de cele mai multe ori, cheia ratării personale.
    Dar există şi excepţii, desigur.
    Ideea mea s-a vrut mai subtilă. probabil a fost prea subtilă. Dar, de regulă, abia când reuşeşti să treci dincolo de toate straturile răbdării şi eşti convinsă că trăieşti doar prin celălalt, abia atunci...putem discuta de cupluri, monogamie or else.
    Până atunci Pappi are motive întemeiate pentru scrierile lui. Chit că e misogin.
    Dar, desigur, fiecare are dreptul să-şi reconsidere priorităţile, mai presus de orice

    RăspundețiȘtergere
  6. CAT FIGHT! CAT FIGHT!
    Vad ca nu prea sunteti niste fetite cuminti si ascultatoare pentru ca nu cred ca ati citit cu atentie rezumatul sau daca l-ati citit nu l-ati inteles ca lumea. Asa ca, chiar daca va iubesc, papusile pe care vi le-am pregatit de Craciun raman in cutiile lor pana re-deveniti cuminti.
    Urmeaza mai jos comentarii individuale (sau de grup).

    RăspundețiȘtergere
  7. Aiurea, nu e nici un CAT FIGHT, ai vrea tu.
    Nu am dorit nici o secundă să par nerespectoasă, chit că posibil cuvintele mele să fi părut tăioase sau nelalocul lor. Hmmm!
    Toate fetele care au citit ce ai scris tu au înţeles ce ai vrut să spui. dar-mai bine zis DAR
    infidelitatea nu ţine de gen, ţine de incapacitatea unei persoane de a fi înţeleasă de partener/ă

    RăspundețiȘtergere
  8. Coano, pe blogul asta se aplica Amendamentul 1 din Bill of Rights. Freedom of speech. Uncensored. Comentarii nemoderate. Nu te mai scuza ca n-ai de ce. Baga mare cat vrei mata. Zi ce vrei. Mie imi place sa va necajesc. Ca pe toate fetele. Dar sa stiu ca n-au inteles. Nici mata. Acuma explic.

    RăspundețiȘtergere
  9. @O tipa + Anonim

    Uite ce scrie tanti Michelle acilea.
    Citez "Shortly after my 27th birthday, I began to feel very different. I had been happily married for 4 years and then, suddenly out of nowhere, I began feeling bored and unhappy."
    Adica tanti Michelle era deja maritata de 4 ani. Studiul ei se bazeaza pe femei maritate (sau in relatii de lunga durata). "Criza asta de identitate" apare intre 4 si 7 ani. Nu cred ca va calificati in categoria asta. Nu sunteti nici macar aproape de Stage 1 descrisa in carte daramite Stage 4. Cred ca amandoua sunteti intr-o faza de "Honeymoon" si bravo voua sa tina cat mai mult DAR nu va incadrati inca. Eu cred ca femeia asta Michelle stie ce vorbeste mai ales ca a lucrat cu multe femei in situatia asta. Dati-i putin de credit. Inca o data subliniez ce a vrut sa zica Michelle, pe femeile maritate (sau in relatii de lunga durata) le apuca piticii dupa vreo 4 ani si incep sa se gandeasca la inselat. E vorba de femei "relativ normale" nu bagaboante care inseala de a doua zi. Mare diferenta!

    RăspundețiȘtergere
  10. @mitzaabiciclista
    Coano, n-ai citit cu atentie. Nu am zis ca femeile au de la 2-3 ani apucaturi de inselat. Nici n-ar putea ca nu au ajuns la pubertate. Vorbeam ca femeile, de cand sunt fetite, pe la 2-3 ani, incep deja sa-si manipuleze tatal. Un fel de antrenament (inconstient) pentru mai tarziu cand vor trata cu barbatii. Vroiam sa spun prin asta ca femeile inseala si pentru ca pot foarte usor sa manipuleze si prosteasca un barbat, asta invantand-o de mici fetite incepand cu tati. Fetitele rareori pot manipula o mama dar foarte usor un tata.

    RăspundețiȘtergere
  11. @ toata lumea
    In plus, infidelitatea femeii este mult mai periculoasa decat cea a barbatilor.
    1. Barbatii inseala pragmatic iar femeile emotional. Cand barbatii inseala o fac doar sa mai simta si ei ceva nou. De cele mai multe ori nu intentioneaza sa-si lasa partenera. In schimb, femeile inseala nu doar fizic ci si emotional. In cazul asta, nu mai simt nimic pentru vechiul partener si doresc sa inceapa o noua relatie cu noul partener. Cand femeile inseala, relatia existenta devina trecut si nu exista nici o sansa de intoarcere.
    2. Cand femeile inseala, ele pot ramane gravide si partnerul (existent, nu amantul) poate creste va stirea lui progenitura amantului. E o stare foarte periculoasa care in timp poate cauza mari probleme tuturor. De asta, dea lungul timpului infidelitatea femeii a fost atat de condamnata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Va mai las ceva la care sa va ganditi.
    Un citat din nu stiu ce articol despre studiul facut de Michelle Langley.
    http://findarticles.com/p/articles/mi_m1272/is_2735_135/ai_n27059567/
    "She conducted research over a 10-year period which indicates that women do, in fact, cheat as much as men. Langley says marriage and fidelity may be more difficult for women than for men because men who marry in their mid to late 20s are moving away from their sexual prime; whereas women of the same age are just beginning to move into theirs"
    COPYRIGHT 2006 Society for the Advancement of Education
    COPYRIGHT 2008 Gale, Cengage Learning

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Papillon. 1. REctificare, te rog. Majoritatea femeilor inseala din motive sentimentale. Mai sunt insa si femei care inseala doar de amorul artei. Sau doar pentru ca pot, sau doar pentru ca atractia sexuala este mult prea mare, urmand ca, dupa ce s-a simtit bine, sa se imbrace si sa plece, continuandu-si viata ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Nu, aceste femei nu apartin taramului fantezist. Ele exista. Nu sunt multe, dar exista.

    2. Este normal sa condamni prostia, pentru ca prostie se numeste infidelitatea care lasa urme.

    RăspundețiȘtergere
  14. Io n-am citit rezumatul cela din pură lene, am zis că e suficient să citesc doar ce scrii tu, pe tanti aia pot s-o citesc oricând am chef.
    Interesant ce zici tu acolo, atât de interesant încât îmi pun reminder și dacă o să fac vreodată un plod las un comentariu aici să-ți spun dacă e al oficialului sau al vreunui mascul alfa de la care am căpătat doar genele :))

    RăspundețiȘtergere
  15. @Oama de Tinichea
    Pai te rog sa-l citesti. E obligatoriu. Si daca vrei gene de la masculul alpha e foarte bine dar sa stii ca vei avea multa competitie. Si altele vor acelasi lucru. Dupa aia sa nu plangi ca te seduce si te abandoneaza :P
    PS. Femininul de la om nu ar trebui sa fie OMA in loc de OAMA?

    RăspundețiȘtergere
  16. @Papillon: ete scârț, atunci de ce femininul de la lup nu-i lupă, ci lupoaică? Așa mi-am spus eu oama, așa să rămână, de-a pururea și în vecii vecilor! :)
    N-am apucat să citesc rezumatul nici acum, poți să mă lași repetentă, mi-a fost lene și pace. Cât despre competiție, ehe, lasă că masculii ăștia alfa și-ar lăsa sămânța și pe flori să fie polenizată de albine, așa de dornici a-și dona genele sunt :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Ok Oamo dar citeste si tu rezumatu' ca nu iti ia mai mult de 2-3 beri. Nu poti tu atata?

    RăspundețiȘtergere
  18. Vreau să mulțumesc DR.WEALTHY pentru că aduce bucurie și fericire în relația mea și cu familia mea. Mi-am pierdut logodnica și am avut nevoie de ajutor până când am găsit DR.WEALTHY un caster de vrăjitoare de sex masculin și mi-a dat asigurări că îmi voi primi logodnicul în două zile după ce vraja a fost aruncată. două zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și, atât de șocant, a fost logodnica mea care nu m-a sunat de mult și mi-a cerut scuze pentru ruperea inimii și mi-a spus că este gata să-și dedice tot restul vieții cu mine. DR.WEALTHY a eliberat-o pentru a ști cât de mult am iubit-o și am vrut-o ...... acum eu și logodnica mea trăim o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de despărțirea noastră .. Toate mulțumesc pentru DR.WEALTHY pentru munca excesivă pe care El a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa ei de e-mail în orice situație în care suferiți de o pauză cardiacă și vă asigur că așa cum a făcut-o pe a mea pentru mine, cu siguranță vă va ajuta și voi. E-mail: wealthylovespell@gmail.com Whatsapp +2348105150446

    RăspundețiȘtergere
  19. CUM M-AM REPĂRAT SORULUI CU AJUTORUL DR. WALE CONTACT PE NUMĂRUL WHATSAPP / VIBER 2349015141346 sau drwalespellhome@gmail.com

    Sunt Alia Hoedt. Vreau să îi mulțumesc doctorului Wale pentru că mi-a readus iubitul la mine în 48 de ore. Când amantul meu m-a părăsit, am fost atât de obosit și frustrat până când am căutat ajutor pe internet și am văzut atât de multe discuții bune despre dr. Wale și am decis să-l încerc și l-am contactat și i-am explicat problemele mele și a aruncat un vraja de dragoste pentru mine, pe care o folosesc pentru a-l recupera pe soțul meu. Dacă doriți să-l recuperați pe iubitul dvs., contactați-l pe Dr. Wale prin WhatsApp / Viber 2349015141346 e-mail: drwalespellhome@gmail.com Dr. Wale, marele om care este capabil să readucă pierdut iubit

    RăspundețiȘtergere
  20. Dacă trebuie să spargem de la distanță telefonul, baza de date, site-ul web al soțului sau să ștergem cazierele, contactați extremeinfiltrators@gmail.com Este strict confidențial

    RăspundețiȘtergere
  21. Acesta este Natali Oskar și sunt aici pentru a le spune tuturor despre DR ISIKOLO. După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, de mai multe ori amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit DR ISIKOLO care ajută oamenii cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să incearca. când l-am contactat, el m-a ajutat să fac vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și al său cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați-l pe DR ISIKOLO, cel mai bun jucător de vrăji de dragoste pentru relația dvs. sau problema căsătoriei care urmează să fie rezolvată astăzi prin intermediul lui WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu și soțul nostru suntem căsătoriți de aproximativ opt ani. Am fost căsătoriți fericiți cu doi copii, un băiat și o fată. acum cinci luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de aproximativ trei-șase zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigau pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugerează că DR WALE poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așadar, am simțit că ar trebui să-l contactez după ce l-am contactat, i-am spus problemele cu care mă confruntam în căsătoria mea, mi-a spus că va face o vraja pentru mine. ceea ce a făcut bine pentru mine. În câteva săptămâni mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim împreună fericiți din nou .. Toate mulțumiri lui DR WALE. Dacă aveți nevoie de un jucător de vrajă care să poată arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Acesta este WhatsApp / Viber: +2347054019402 sau E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Astăzi sunt atât de fericit din cauza a ceea ce DR ISIKOLO a făcut vieții mele. Numele meu este Dora Leon. vraja lui este atât de eficientă și de rapidă și nu am văzut niciodată cu adevărat un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema, nu mă așteptam, am întâlnit oameni care vorbeau despre marea sa vrajă, i-am colectat contactul și l-am contactat, a răspuns imediat și întreb despre problema mea, i-am explicat cu lacrimi, mi-a spus că îl contactez, nu ar trebui să-mi fac griji că soțul meu va reveni la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat întreb ce voi face pentru a-l recupera pe soțul meu, s-a reunit pe mine și soțul meu în 48 de ore și dragostea și fericirea au fost restabilite. Mulțumesc DR ISIKOLO. Și tu poți fi ajutat de el. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl poți Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  24. Vă rugăm să vizitați (Whatsapp: +2348133261196) pentru orice fel de ajutor.
    Numele meu este Antonela Lasse și sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit DR ISIKOLO m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a lui DR ISIKOLO, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnicul meu s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Îmi salvez relația, îl poți contacta pe DR ISIKOLO prin adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți și pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  25. Bună, mă numesc Tamara Oscar și vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare vrăjitor DR ISIKOLO. Soțul meu mă înșela și când am aflat, am avut o ceartă care l-a făcut să solicite un divorț, am plâns și m-am îmbolnăvit. Când căutam citate de dragoste și ajutor online, am văzut oameni care vorbeau despre el și despre munca sa grozavă al cărui caz era similar cu al meu, i-au lăsat informațiile de contact. L-am contactat și mi-a spus să nu-mi fac griji că după 48 de ore va anula divorțul și va reveni la mine, iar dragostea și fericirea vor fi restabilite. După ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore, soțul meu a îngenuncheat rugându-mă să-l accept înapoi și rezultatul m-a uimit. Vă mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine, el vă poate ajuta și să contactați e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Îl puteți, de asemenea, pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  26. Salutare tuturor. Numele meu este Stephanie Lois. Fiecare mărturie pe care atât de mulți oameni le-au scris despre DR ISIKOLO sunt 100% adevărate și nu sunt minciuni. Soțul meu a fost fermecat de o doamnă cu magie neagră și dintr-o dată, haosul a crescut între noi și m-a părăsit pe mine și pe copii și timp de 4 luni. El nu a vizitat niciodată sau a sunat și a fost o povară grea pentru mine să trec prin traumă emoțională și să am grijă de copii singură. Am ajuns până la a contacta un spiritist din România, India și Lesotho și toți au eșuat în încercarea de a-l întoarce înapoi la mine. Am văzut un articol despre DR ISIKOLO și am decis să-l încerc și el m-a ajutat, iar soțul meu a fost curățat și purificat de farmecul și dragostea și armonia pe care le-am împărtășit au fost restaurate și toate acestea s-au întâmplat la 48 de ore după ce a făcut treaba pentru mine. . Sunt cu adevărat uimit și am venit aici pentru a încuraja și pe oricine are nevoie de orice fel de ajutor să-l contacteze și pentru ajutor. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com și îl puteți WhatsApp/Viber pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere