joi, 29 decembrie 2011

Senzuala

Blogul asta ar trebui sa fie dedicat barbatilor dar vad ca in schimb tot mai multe gagici apar pe aici. Perfect. Oricum nu aveam inca un e-harem (get it? E-harem) asa ca sunt binevenite toate si daca se poate sa-si aduca si prietenele. Dar numai pe alea bunoace ca de naspete n-am nevoie.

Asadar, acuma trebuie sa bag si postari "confectionate" specific pentru ele, nu? Bine. Cascati ochii frumoaselor la clipurile de mai jos. Asa se comporta (dupa mine) o femeie senzuala. Nu prea am vazut foarte multe femei senzuale. Am vazut toape, virgine, bagaboante, intelectuale, pitipoance, femei serioase s.a.m.d dar senzuale cam deloc. S-a cam pierdut arta asta. Senzuala e o relicva a eternei inocente din romanele victoriene. Ea pare foarte prietenoasa si deschisa dar e greu abordabila. Este naiva dar greu de cucerit. Pare sa se rusineze de orice dar este plina de fantezii perverse care asteapta sa fie descoperite. Trebuie sa recunosc ca senzuala pare sa fie cel mai dificil si periculos tip de femeie. Dificil pentru ca este foarte imprevizibila si periculos pentru ca poate cel mai usor sa-si ascunda intentiile in spatele mastii de inocenta si fragilitate. Pare o fetita neajutorata si pierduta in spatiu dar in realitate e un rechin care mananca inimi de barbati la mic-dejun, pranz si cina. Si uneori si noaptea. Desi este cea mai periculoasa este si cea mai apetisanta si merita riscul de a te arde. High risk high reward.




Priviti:
Cum isi misca corpul. (Fa toapelor care umpleti discotecile invatati sa dansati ca va miscati oribil desi va credeti divele lui Botezatu!!!!!!!!)
Cum isi misca capul (aplecandu-l la stanga si la dreapta).
Cum da din gene si cum priveste in jos, mimand inocenta, slabiciune si fragilitate.
Cum ii sclipesc ochii.
Cum isi deschide/inchide buzele.
Cum isi misca limba (sus-jos) cand pronunta anumite cuvinte. Cand pronunta “la isla bonita” e criminala. Ar trebui interzisa pentru incitare sexuala.




Priviti:
Idem cum isi misca corpul.
Expresiile faciale sunt mai putin pronuntate in clipul asta dar la 2:36-2:38 scoate niste onomatopee strengaresti si un icnet irezistibil.

Deci duduilor, care dintre voi sunteti si care dintre voi cunoasteti tipul asta?

P.S. Oamo, ti-am gasit niste masculi destul de alpha in primul clip. Zdrangane la chitari in spatele senzualei. Nu sunt rockeri dar polenizeaza bine. Ii vrei la pachet acasa sau ii consumi pe loc?

20 de comentarii:

  1. Păi să-ți povestesc: am citit prima parte din ce-ai scris, am văzut primul videoclip, m-am lins nițel pe buze cu ochii la Lolita de cântă după care m-am văzut trecută cu roșu! Am crezut că m-ai lăsat repetentă pe bune din cauză de rezumat necitit de la articolul anterior. Când însă am văzut că-i cu dedicație am dat replay, dar pe silent că prea-i urâtă piesa, și mă văd nevoită să zic: masculii alfa nu-s Pepe de canal cinque pt că fix așa arată ăia de acolo. Am zis io ce-i bun de polenizat într-un articol la mine ( http://oamadetinichea.blogspot.com/2011/08/cu-ce-fel-de-barbati-sa-faci-sex.html ) - link-ul nu-i de reclamă, e ca pe viitor să știi ce să-mi recomanzi dacă tot ai inima așa de bună :)
    Ah, și la al doilea video am trecut direct la onomatopeele cu pricina. Poți să zici c-am ascultat „pe diagonală”. Frumușică păsărica, parc-ar fi din Sailor Moon :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Jur că nu te spamez, alt comment nu mai pun la postul ăsta, doar că trebuie să spun: am zis mai sus de demoazela Lolita pur și simplu pentru că asta mi-a inspirat, o Lolită. Și-acuma, din plictis, dau pe iutub să văz ce mai cântă și dansează senzuala ta. Când colo dau de asta:
    http://www.youtube.com/watch?v=dDwKPGUIVME

    E, asta da inspirație de oamă! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ay Ay Ay, Gelozia bat-o vina. Lasa Oamo ca si Lolita imbatraneste. Nu mai fii asa de invidioasa.
    Si, da, ai fost inspirata cu Lolita. Ai trecut clasa dar rezumatul lui tanti Michelle tot trebuie sa-l citesti. Poate vreun mascul Alpha de care iti place tie ti-l va citi in timpul polenizarii :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-s geloasă, dom'le, chiar e frumușică. Are o parte dorsală de pus pe...rană ca să zic așa :))

    Cât despre rezumat,n-are decât să recite, numai să nu-mi dea test după aia :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aha deci v-ati facut club privat tu si cu Oama acilea?! Si io ce fac, tin lumanarea?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu ma bag pe Lolita cea senzuala (nu ma dau in vant dupa frantuzoaice) asa ca ai cale libera daca vrei. In schimb vad ca Oamei i-a cam cazut cu tronc papusica si s-ar putea sa ai concurenta. Ai grija sa nu arunce dupa tine cu bocanii aia militari cu care se tot lauda pe blogul ei. Banuiesc ca stii cat de geloase si competitive sunt femeile. Careful!

    RăspundețiȘtergere
  7. Papillon, apăi cum de zici mneata cine mi-a căzut cu tronc și cine nu? Ca să zic așa, nici mie nu-mi plac franțuzoiacele, sunt cam nespălate, plus că aia e prea lolită pentru mine, mie-mi plac altfel de femei.
    Și lu Radu îi place să arunc cu bocancii după el, e un fel de preludiu așa că vezi ce vorbești despre aparenta violență domestică. Din păcate, oricât ne-am simpatiza eu cu Radu n-ar merge niciodată, ne-am bate pe băutură. Spre exemplu, eu acuma îs beată. Dacă era și Radu pe acilea mai eram io beată? Nu, că trebuia să împart cu el. Doi nefericiți eram. Of, cum n-am eu noroc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram doi fericiti insuficienti Oamo, bautura putina, frantuzoaca urata, viata e pustiu...Hic!
      Hai da cu bocancul, sa vezi ce meri desculta la multinationala!!! :P

      Ștergere
  8. Auzi, senzualule, dar tu nu mai scrii nimic?
    Sau şi la tine repornirea a mai înceată aşa :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Doar putintica rabdare. Voi scrie curand un post epic, poveste adevarata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Epic, epic...l-am citit. Mai aveai putin si faceai roman rau ca de fluviu nu-ti ajungea timpul. Rar scrii dar bine.

      Ștergere
    2. Sarumana. Recunosc ca nu scriu bine (scriu prea mecanic) dar fac un serviciu public raspandind adevar si informatii pretioase pentru barbati rataciti. Conteaza fondul si nu forma. Pentru forme le avem pe gagici. Ele sunt cu "formele" si la propiu si la figurat.

      Ștergere
  10. Cine a schimbat formatul la Blogspot? Vad ca si la Oama si la Radu e schimbat. Vad ca poti acuma raspunde la comentarii. Cool. Dar scrisul e ciudat. Cum il modific? Ugh

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E tot naspa. Daca click pe "Raspundeti" nu se raspunde la comentariul in cauza. :(

      Ștergere
    2. WOOHOO! It works now!. Dar pana la urma poate tot ar trebui sa angajez secretara de blog pe care o recomanda Coana. Chiar daca are ochelari mici si drepti. E durere de cap sa tii un blog. Mai usor e sa tii cateva femei decat un singur blog.

      Ștergere
    3. da să ştii că e mult mai fain în wordpress :D

      Ștergere
    4. Vad ca merje cu raspuns la comentarii si la tine. Nu te lua musai dupa Mitzaa, ca platforma este irelevanta atunci cand continutul n-are nevoie de prea multa forma. Slava tatalui, fiului si sfantului compostor...esti destul de consistent. Ba unele gagici cred ca te gasesc indigest. Zic eu.

      Ștergere
    5. Pe net e ok. Vine lume mai "telectuala", obisnuita la idei si pareri diferite. In schimb sa vezi in realitate ce ochi fac unele. Dar la multe le place si in realitate. Daca faci o femeie sa devine revoltata inseamna ca faci bine ceea ce faci. Keep doing it!

      Ștergere
  11. Papillon, dar de pisicuța asta jigărită ce zici? :P
    https://www.youtube.com/watch?v=cKiXYveusc0&feature=related

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte nasoala (nu ma refer la corp/fata unde e evident nasoala). E mai vulgara ca o centurista. Nu e deloc senzuala. Uita-te la lolita aia de Alizee cat de "naiva si inocenta" pare (desi stie ce face). Jigarita asta pare mai uzata ca niste anvelope de camion de cursa lunga.

      Ștergere