marți, 14 februarie 2012

Damn Valentine's Day!

Inevitabilul s-a produs. In urma nesfarsitelor mele comentarii la adresa damzelelor, muierustilor, pitipoancelor, cougarilor, fitoaselor, nemaritatelor si alte diverse specii si dihanii cu despartituri intre picioare, am fost rapit. Nu m-as mira ca la baza acestui act premeditat  la adresa mea sa stea si ultimele comentarii ale unor gagici care mai vin pe aici gen Coana si Oama (ba chiar si un Cougar a aparut de cateva zile), care m-au amenintat cu tot felul de pedepse daca ar pune mana pe mine. In mod intentionat ziua rapirii a fost aleasa Valentine’s Day, o zi cu conotatii macabre. Actiunea este revendicata de Organizatia Bunoacelor Rapitoare.  In momentul de fata sunt transportat in secret catre Insula Tatoaselor, un loc cumplit din care putini au scapat. Sper sa supravietuiesc si sa ma pot lua in continuare de speciile astea mai sus amintite. Nu voi fi oprit atat de usor. Va implor, rugati-va pentru mine.  

PS
Cu mari riscuri am reusit sa fac pe furis cate poze cu diverse membre ale comandoul, in caz ca cineva decide sa vina dupa mine si sa ma salveze. Grabiti-va, daca ajung pe insula aia s-ar putea sa fie prea tarziu. HEEEEEELPPPPPPPP! HEEEEELLLLLPPPPPPPPPPP!




20 de comentarii:

  1. Am fost pe fază când ai postat inițial și dădusei numele articolului „HELP” pentru ca acum să fie „Fucking Valentines Day”. Io am impresia că schimbarea asta de ton din titlu vine din chiar ființa ta: inițial te-ai speriat un pic știind de ce sunt capabile niște țâțoase furioase și fără bărbați prin preajmă. Dar acum, privind mai bine la corsete, cizmulițe și ciorapi cu adeziv ai ajuns să speri la ceva mai bun. De aici și „fucking”, speri în secret că ajuns pe insula cu pricina țâțoasele vor purcede la a te ferici cu îndestulătoare partide de sex oral, orgii și că mai sunt și strâmte pe deasupra! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha, acuma ai schimbat în damn, schimbă la loc în fucking ca să aibă și comentariul meu sens. Sau decide-te înainte de a apăsa butonul ăla de publicare :P

      Ștergere
    2. Da rapida esti. Vrei sa pun Fucking inapoi? Cel mai bine e Damn. Am personalitati multiple. Fiecare se bate sa puna stapanire pe mine. Nu le pot controla.

      Ștergere
    3. Mai cateva ore pana ma poti salva. Daca ai vrut sa fiu pedepsit ti s-a indeplinit dorinta. Acuma, daca nu supravietuiesc o sa apara in locul meu unu cu un blog nou intitulat "Noi si Multinationalele". In fiecare zi va scrie despre viata celor care lucreaza in multinationale. Il vrei mai bine pe ala?

      Ștergere
    4. Ok. Am vazut ca poti pune Poll-uri cu Polldaddy ala. Dar nu cred sa pot face asta deocamdata. Poll-urile sunt cool dar trebuie sa si fie unu' care sa se priceapa la pus poll-uri.

      Ștergere
    5. Nu că ăluia știu cum să-i fac viața amară: ceva deadline imposibil, target greu de atins, feedback negativ și gata, am rezolvat problema. Mai bine un misogin cu umor:d

      Ștergere
  2. Belicanie!!! Insula Ţâţoaselor e cumva în arhipelagul Buci Buci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut deloc. Arhipelagul Buci Buci e nelocuit. Doar niste insule sterpe. La ce vanturi si uragane sunt pe acolo cine crezi ca locuieste in arhipelagu ala?

      Ștergere
  3. Aşa şi? Să-nţelegem că nu-ţi place sau că de fapt ţi-ai dori să nu te salveze nimeni, niciodată de acolo :D
    Şi dacă ăsta e cadoul de 14 feb, adică nişte poze cu fete pe care le-ai postat într-u plăcerea proprie şi personală, sper ca de 1 şi 8 martie să vii şi tu cu ceva strict pentru noi fetele.....ăăăăă să zicem nişte dansuri sexi cu pompieri :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare vreau oare nu vreau? Oare imi place oare nu imi place? Complicat. Tu ce crezi?

      Ștergere
    2. Eu cred că tu ştii deja ce cred eu că-ţi place şi cam ce ai vrea :D

      Ștergere
    3. Deja am cadoul de 1 martie. Pana atunci te las sa-ti rozi unghiile in anticipatie.

      Ștergere
    4. Niciodată nu ai să mă vezi pe mine rozându-mi unghiile. Sunt o fire răbdătoare, mai ales dacă deja reuşesc să anticipez mişcările sau intenţiile unui partener de dialog. Plus că de ce să mă strofoc să ghicesc? Nu trebuie să-ţi dau şi ţie plăcuta satisfacţie de a mă fi surprins cu ceva inedit?
      O prăjitură e delicioasă când o serveşti gata preparată, nu când te apuci să ciupi pe ascuns din crema aflată în mixer

      Ștergere
    5. Ah, şi am uitat să te felicit pentru noul laptop.
      Să.l stăpâneşti bine.
      P.S. Ţi se potriveşte mai bine "damn" decât "fucking"

      Ștergere
    6. Coano, sarumana dar laptopul il am de ceva timp doar ca il foloseam la pus diverse lucruri pe el. Inca tot n-a venit babaciunea de PC inapoi, sper sa vina curand.

      Ștergere
  4. Si pana la urma...distractia a fost pe masura, nu? Eu una asa zic. Asa ca, stop complaining :)) It doesn't suits you!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rochia e frumoasa, dar nu-mi place peruca! Schimb-o! Ma bucur ca mie mi-ai aratat si picioarele, spre deliciul publicului!

      Ștergere
    2. Domnisoara Cougar, nu e "peruca" e par natural, aranjat la cele mai bune saloane de infrumusetare. Sunt pline saloanele de cougari. :)

      Ștergere