sâmbătă, 11 februarie 2012

Printesa lui tati'

Aveam in plan sa fac o postare despre Corabia Nebunelor dar a intervenit ceva si nu m-am abtinut sa nu fac o mica paranteza. Nu va faceti griji, Corabia Nebunelor va aparea oricum saptamana viitoare.

Rasfoiam si eu prin diverse forumuri pe care mai umblu si am dat peste clipul de mai jos. E ultima senzatie pe Youtube si Facebook. E din 7 Feb si deja are aproape 7 milioane de vizualizari. Clipul are vreo 8 minute (Coano, nu mai bombani iarasi ca e in Engleza si uita-te). 


E vorba despre o domnisoara fitoasa care a crezut (ca multe altele, ma abtin sa zic majoritatea) ca lumea se invarte in jurul ei si toata viata va avea dreptul sa ceara totul fara a oferi nimica (despartitura dintre picioare nu se socoteste). In sfarsit vad si eu un tatic care nu ii face toate mofturile “printesei” si stie sa ceara un pic de respect rasfatatei. Sper ca printesa a invatat ceva din asta, ca sa ajunga o femeie cu mintea la cap si nu o strippera alcolica si ratata care sa dea vina pe tatal cel “abuziv”.

Femeile sunt cum sunt din cauza barbatilor care nu stiu sa traga linie si sa zica “pana aici ti-au fost fitele”. Femeile raspund autoritatii si nu pupatului in cur. Sper ca mai multi barbati vor vedea clipul asta si vor sti ce sa faca cand “printesele” lor (fete, iubite, neveste) fac pe nebunele. Clipul asta e o dedicatie pentru toate fitoasele, fandositele, sclifositele, nemultumitele, nerecunoscatoarele care altceva nu vor decat sa li se ofere totul  in timp ce ele freaca menta prin malluri si cluburi, asteptand ca “tati” sau “iubi” sa le finanteze viata lor de “vedete” locale. Bune doar sa fie capsate (cat mai repede si cat mai ieftin) si aruncate la urmatorul ca pe un cartof fierbinte.
“Vreau Gucci, Alexander McQueen, Versace, Chanel, Ipod, Ipad, Blackberry, BMW X6, Audi Q7, cluburi tari, bijuterii scumpe, sampanie Moet, casa cu bona, femeie de servici si bucatareasa, Club Med, Palma de Mallorca, Tenerife, mancare la restaurante fitoase, salon personal de cosmetica etc. Vreau Vreau Vreau Vreau Acuuuuuuummmaaaaaa”

PS
1. Nenea asta e din Carolina de Nord. Bunicica vreme pentru inceput de Februarie. Ce ciuda mi-e. Tot timpul am vrut sa traiesc in zone calde si numai in zone friguroase am nimerit. :(
2. Sa traiasca amendamentul nr. 2 (dreptul de a purta arme).
3. O scurta povestire depre ce prostie am facut eu odata cand inca traiam peste mari si tari. Mi-am adus aminte de asta uitandu-ma la terenul peticit a lui nenea asta, mai ales ca povestea mea se intampla tot asa pe la jumatatea lui Februarie, in anul ala fiind o iarna mai blanda in cancerul de Illinois. Deci ma apuc eu intr-o sambata sa arunc graunte pe gazon care cica trebuiau sa fie udate ca sa poata intra in sol la radacina plantelor si sa omoare buruienile. Aveam o gramada de gazon si cu un an inainte mi-au crescut destule papadii si alte prostii si am zis sa nu ma mai fac de ras in anul ala. Era innorat, previziunea era de ploaie pe weekend asa ca am zis ca e momentul perfect. Din pacate, pana duminica noaptea nu a plouat deloc ba chiar a fost un pic de soare. Grauntele trebuiau sa fie udate si sa intre in sol altfel se parjolea gazonul. M-am speriat ca il stric si mai rau. Asa ca pe la 11 noaptea, duminica spre luni, m-am apucat eu sa stropesc ditamai gazonul ca sa nu il parjoleasca grauntele neudate. Am terminat pe la 1 noaptea. Sper ca nu m-a vazut nimeni sa zica “Doamne fereste, tacanitul asta din tara lui Dracula uda gazonul in Februarie la miezul noptii. Saracu’ de el” si sa ma puna pe Youtube. Dimineata cand m-am trezit ploua torential. Hahahahaha

Cam asta e tot.

12 comentarii:

  1. Hm, io am impresia că totuși femeile reacționează bine la pupatul în cur. Pupatul la propriu adică :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai la prostii te gandesti. De luni pana duminica. Asta va invata pe voi la multinationala? BDSM and kinky stuff? Am crezut ca va invata teamwork si strategic planning.

      Ștergere
    2. Azi e sâmbătă, să avem pardon! În ce duminică m-ai prins tu gândindu-mă la prostii, ai?
      Și p-astea nu le-am învățat la multinațională, dac-ar fi după ei futingul ar fi cu strategic planning și, mai ales, cu feedback. Totul după ceas, în limite bine stabilite. După care te trezești că-ți scad salariul pentru că nu ești creativ :D

      Ștergere
  2. Pupatul în cur este un semn de CURtoazie excesivă.
    Am niţică treabă acu', dar revin degrabă să văz ce ai mai debitat pe aici luându-te de fetele nevinovate.
    Să-mi iau şi biciul când mă întorc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristoase! Numai acuma m-am prins la ce multinationala lucreaza Oama. La Dominatrix International. Si Coana e General Manager pentru Romania. Aaaahhhhhh! Poti sa-ti aduci biciul Coano, pana duminica seara nu ma mai prinzi p'acilea.

      Ștergere
    2. Doamne cum a sunat "Ahhhhh"-ul tău! Ca o invitaţie la care simţi că înnebuneşti ca să-i rezişti :D

      Ștergere
    3. Nuuuuuuu. Era un "ahhhh" de spaima. Am tipat ca o pitipoanca care a vazut un paianjen mare si paros. Abia am avut curaj sa ma apropii de internet.

      Ștergere
    4. Păianjenii negri şi păroşi nu sunt cei mai periculoşi, mai ales că pot fi dresaţi. Deci nu mai ţipa ca o piţipoancă. Devin nevricoasă la ţipete şi probabil am să încep să răcnesc ca să te acopăr :)))

      Ștergere
  3. Ăăă...ce o fo' asta?! Haide fetilii, curaj! Spuneţi că ati inţeles tot! Nu? Nici io, relax. În afară de udatul gazonului pe care probabil făcea pipi la 1 noaptea, n-am inteles nica.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai frate ca ai inteles. Nu fa pe niznaiu'. Toate fetele au inteles. Si daca nu au inteles tot ce zicea nenea ala fii convins ca au inteles mesajul lui. Femeile stiu sa "citeasca" expresiile fetei si corpului asa ca toate au inteles ca e de rau si ar fi cazul sa termine cu prostiile.

      Ștergere
  4. Sa speram ca respectiva a inteles mesajul. Dorinta mea este ca si restul populatiei masculine care face pe plac tuturor proastelor cu pretentii sa procedeze intr-un mod similar. Nu am sanse sa mi se indeplineasca dorinta, stiu, dar speranta moare ultima. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil l-a inteles..pentru o perioada, dupa care va face la fel, dupa care i se va aplica din nou acelasi tratament sau unul similar si tot asa. Si din pacate dorinta ta nu se va indeplini decat in cazuri izolate. Tot e ceva.

      Ștergere