sâmbătă, 14 aprilie 2012

Un cuplu perfect (I)

Dragostea adevarata exista. Nu va lasati inselati de cei care nu cred in asa ceva. Sunt doar acri, rautaciosi, invidiosi si frustrati. Cu siguranta dragostea adevarata exista. Repet asta si am toate dovezile necesare. Peste tot aud despre cuplurile perfecte. "A match made in heaven" cum s-ar zice. Cel mai mult imi place cand vad pe Facebook comentarii de genul "Pusi.Va sarut scumpilor. Sunteti superbi si formati un cuplu perfect. Va doresc multa fericire". Si mai imi place sa ma uit si la pozele acestor cupluri. Sunt intr-adevar perfecte. Fericirea le iradiaza fetele.Si cum sunt convins ca nu ma veti crede, vreau sa va prezint un altfel de cuplu perfect. 

Jessica Dorell si Josh Morgan. Sunt tineri, frumosi, fericiti si au tot viitorul in fata. Pe 9 iunie se vor casatori. Amandoi se vor privi emotionati, inconjurati de familii si prietenii si vor spune DA. Sunt atat de fericit pentru ei.


Josh conduce departamentul de inot si scufundari din cadrul Universitatii de stat din Arkansas. Jessica, o fosta volley-balista, tocmai castigat o slujba de vis. Intrucat era foarte capabila si ambitioasa, a invins circa 150 de alti candidati la un post in cadrul departamentului de Fotbal American al aceleiasi Universitati din Arkansas. Pentru cei care nu stiti, departamentele sportive din cadrul universitatilor Americane (si in special departamentele de Fotbal American si Basket) sunt lucruri serioase. Competitiile universitare la nivel national rivalizeaza fara probleme chiar si cu ligile profesioniste in ceea ce priveste audienta (si implicit sumele pe care le genereaza). Oricum sa nu intram in detalii despre sportul universitar American si sa revenim la cuplul nostru perfect.

Dupa cum ziceam, pe 9 iunie are loc nunta si sincer imi pare rau ca nu pot fi si eu prezent. Mi-ar fi placut sincer. Tot pe Facebook privesc atatea fotografii de la nuntile altor cupluri perfecte si zambesc in timp ce imi curge o lacrima pe obraz. Sunt atat de perfecti. Doua suflete pereche reunite impreuna pentru eternitate. Vor petrece o luna de miere perfecta pe care o vor povesti si nepotilor lor.Se vor muta intr-o casa perfecta pe care o vom admira pe Facebook. Vor urma 2 copii perfecti, un catel perfect, o pisica perfecta si asa mai departe. Si pe ei ii vom putea admira pe Facebook.

Intrucat nu mai am mult timp la dispozitie, promit sa continui in cateva zile despre Jessica si Josh. Merita. Sunt un cuplu perfect pana la urma si toti ne dorim asa ceva. Sunt atat de fericit pentru ei. Un adevarat cuplu perfect. Norocosii.

VA URMA  

3 comentarii:

  1. Mă surprinzi, mister Papillon, you don't seem like Facebook type :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sometimes I am. Really. And sometimes I am just fucking sarcastic. Watch for the second part. And soon I will start some Facebook trolling. It's gonna be fun....fuuuuunnnnn!!!

      Ștergere
  2. Si mie mai imi place sa trolez. De fapt imi place mai sa orice.

    RăspundețiȘtergere