miercuri, 27 martie 2013

Bizarro world

Oare cum ar fi daca dintr-un motiv sau altul femeile si barbatii ar schimba rolurile? Ceva similar cu Bizarro World (tema prezenta si intr-unul din episoadele din Seinfeld, The Bizarro Jerry). Totul devine pe deandoaselea. Chiar ar incepe femeile sa abordeze (impotriva naturii lor pasive) barbatii in mod direct?


Sincer, nu cred ca acest Bizarro World ar fi posibil. Chiar si daca 99% dintre barbati ar disparea (sa zicem in urma unui razboi sau cataclism) femeile tot nu ar incepe sa abordeze (decat cu mici exceptii) in mod direct barbatii ramasi. Ce s-ar putea intampla ar fi ca femeile sa dezvolte in mod natural tot felul de trasaturi fizice ciudate, menite sa sara in ochii barbatilor ramasi, pentru ca acestia sa le abordeze. Ceva in genul pasarilor lui Darwin din Galapagos, obligate sa se adapteze la un mediu ostil. Femei cu tate imense rosii, par auriu lucios, gene lungi de 20 de cm si alte minunatii. Poate chiar si picioare albastre. Ce mi-ar place sa fiu de fata.









12 comentarii:

  1. Cineva mi-a sugerat sa iti postez melodia asta!
    http://www.youtube.com/watch?v=zaGUr6wzyT8&feature=share
    Nu cred fix deloc ca ti-ar placea sa fii fata. Te-ai plictisi in primele 5 secunde de existenta feminina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Femeiea cu trei craci albastri si gusa rosie!
    Superba imagine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă totul ar fi pe dos, nici în natura femeilor nu ar mai fi pasivitatea :P
    Dar într-un scenariu așa semi-apocaliptic pentru genul masculin, da, se poate ca femeile să dezvolte tot felul de strategii de adaptare. Nu sunt ferm convinsă că transformările respective ar fi neapărat naturale, nu știu de ce :) Nu e ca și cum nu se face deja apel la chirurgie plastică pentru a mări unele părți corporale :) Nu văd de ce nu ar fi posibile și niște picioare albastre :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce faci, Papillon? Ai schimbat rolul de nu mai apari?

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite aici veste, ce bine ca mi-am luat deja bilete: http://www.gsp.ro/sporturi/tenis/oficial-avem-jucator-de-top-10-la-brd-nastase-tiriac-trophy-tipsarevici-vine-la-bucuresti-396545.html
    Sper sa nu vie si cu nevasta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ai scos. Nu uita sa-ti cresti pana atunci tate rosii si picioare albastre.

      Ștergere