luni, 11 martie 2013

Senzuala (II)

Continuam sa educam adorabilele noastre purtatoare de tate prin prezentarea unor tipuri pe care ar trebui sa le imbratiseze daca vor sa-si mareasca succesul la barbati (sau ma rog, la alte femei). Ca decat sa-si piarda vremea prin scoli, corporatii sau carciumi mai bine sa invete sa fie senzuale. Am facut o prima postare despre asa ceva si va rog sa o recitati ca sa aprofundati. Aici! Acum continuam.

Nu trebuie sa fii bunoaca ca sa poti fi catalogata drept senzuala. Daca esti si bunoaca si senzuala ai dat lovitura si te poti marita cu Richard Branson (ca paranteza, daca eu as fii muiere mi-ar place de nea Ricky asta, cool, aratos, aventurier, antreprenor adevarat si nu de asta de Romanica balcanico-bizantina pe bani publici). 

In postarea anterioara am vorbit mai mult la general asa ca astazi detaliem un pic. In principiu senzualele formeaza cam 10% din totalul duduilor. Nu e mult dar mai bine decat nimica. Opusul senzualei ar fi acritura, care formeaza cam 50% din aceasta populatie dar de asta nu vorbim ca nu suntem asa de masochisti.

Senzualele se pot incadra in 4 clase (inchipuiti-va niste Diagrame Venn, cu senzualele ca cerc/grup de baza si celelalte 4 cercuri/grupuri care se suprapun mai mult sau mai putin peste cercul/grupul de baza).

Senzuala-ingenua (SI)
SI e cel mai rar tip de senzuala. Ce am scris la prima postare reflecta cel mai bine SI. SI este si cea mai grea de tinut (pe langa ca e si cea mai grea de agatat) pentru ca are capul in nori, e super-copilaroasa, imprevizibila, ingrozitor de emotionala si n-are “attention span” (uita de la mana pana la gura si orice lucru nou ii atrage atentia instantaneu, facand-o sa uite lucrurile vechi). In plus, este cea mai predispusa la scene de isterie, melancolie, gelozie si depresie. Ai nevoie de talent de playboy-casanova si multi multi multi nervi. Practic e un fel de vampir emotional si suge toata energia din barbat. Cine-i supravietueste totusi are cu siguranta ce povesti. Merita cel mai mult dar si arde cel mai tare asa ca...atentie!

 
Senzuala-bimbo (SB)
Bimbo sunt pitipoance de elita. “Arm-candy”. Cam un sfert dintre bimbo sunt senzuale (imi pare rau ca nu sunt mai multe, tough luck!, restul sunt doar papusi gonflabile, e adevarat de o calitate excelenta). SB e bunoaca, tanara, zvapaiata, cocheta, zambeste mult, are o voce copilaroasa, chicoteste tot timpul si cam face ce vrei tu. Ai nevoie mai ales de bani si sa o plimbi la Montecarlo ca sa o agati si sa o poti tine. E probabil amanta ideala. Isi merita toti banii.


Senzuala-nevasta (SN)
SN e aratoasa, prezentabila, sociabila, calma, stie sa se poarte si emana multa caldura. E tot timpul dispusa sa faca sacrificii pentru barbat si e loiala. Nu-l bate mult la la cap dar acesta trebuie sa ai destule calitati (nu neaparat bani) pentru a o agata si a o tine. Cumpar-o fara targuiala si lasa si un bacsis gras!


Senzuala-fata obisnuita (SFO)
SFO e practic o SN care nu arata cine stie ce la corp sau la fata. SFO e cel mai raspandit tip de senzuala. Pentru cine nu e foarte fitos la cum arata o femeie e cel mai indicat tip cu care sa te incurci mai ales daca nu ai toate calitatile necesare pentru SN. Nu sparge gura targului dar ofera un randament multumitor. E...ok.


Senzuala-femeia fatala (SFF)
SFF e un fel de SB matura si care inca se mentine bine. Nu e asa de copilaroasa ca SB dar stie sa se prezinte mult mai bine dar e foarte perversa si profitoare. Ai nevoie de statut social ca sa o agati si sa o poti tine. Personal, nu cred ca-si merita banii. S-o cumpere altii.


Ati bagat la cap? Bun. Sa nu ma faceti de ras!

P.S.
Uitati-va cu multa atentie la clipuri ca nu le-am pus de florile marului!

26 de comentarii:

  1. Trebuie sa-ti laud descrierea pentru asa-zisa SN.
    Sigur si Lili a zambit, sau va zambi :D

    In rest....mai ca-mi vine sa cred ca n-ai mai avut de mult o senzuala cu bustul mare in asternuturi sau pe langa.

    Astept o postare de "impacare". Asta a fost usor plictisitoare, nimic nou de invatat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am intalnit tatoase senzuale. Or exista pe undeva. Tatoasele nu sunt senzuale pentru ca nu au nevoie sa fie. De ce ar trebui sa fie?

      Ștergere
  2. Un alt material bombastic provenit de la acelasi masturbator sef cu aere de guru! Diud, se pare ca nu ai mai avut de mult niciun fel de posesoare de tate... fie ele senzuale sau nu! vise umede

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yet you religiously come back every time like a little dirty masochist that you are.

      Ștergere
    2. Stii si engleza, si franceza. Goddammit, esti atat de inteligent. Pot sa te ating? :) Stai linistit, nu intentionez sa te fut, tarane semidoct!

      Ștergere
    3. Yet you religiously come back every time FOR MORE like a INSATIABLE little dirty masochist that you are.

      Ștergere
    4. Ok, m-ai convins. Esti bun, ce sa mai... Nu, eu MA INTORC pentru ca uneori imi place sa ma amuz pe seama unora ca tine. Si intotdeauna voi gasi in blogosfera asemenea exemplare. Unde mai pui ca taranii arivisti sunt peste tot. Imi aduci aminte de furculision, lingurision, eurovision. Pe bune, copil batran, ramai la tine, la tara, pe meleagurile natale, si arata-ti acolo "asa-zisa" inteligenta. Cu cei ca mine nu merge chestia asta. Iar femei, pe bune, vor pune botul la cacaturile debitate de tine doar alea ca tipa din poza pe care ai pus-o acum ceva timp. Imbracate de discoteca rurala, cu cizme pana-n genunchi, murdare de praful ulitelor, cu panataloni roz din latex si un pulovar cu decolteu la tate, ca sa se vada si haurul de la gâți. Asa ca scuteste-ma cu aerele tale de dotor docent. Esti maestru wikipedia si un labagiu notoriu, asa ca mars in pula mea cu aerele tale. Taran parvenit!

      Ștergere
    5. Yet you religiously come back every time FOR MORE like a INSATIABLE little dirty masochist that you are. AGAIN!
      De acuma o sa-ti spun ANAL-isa.Cu siguranta ti-ar placea sa fi si batuta inainte de asta. Vai de tine.

      Analisa, femeia pe care o consideri imbracata ca o toapa e de fapt un medic cardiolog de la o unitate de elita care in timp ce tu iti versi limbajul de mahalagioaca impropriu de o femeie, ea poate consulta un copil grav bolnav de inima. Poate chiar nepotul tau (refuz sa cred ca poate fii copilul tau intrucat nu poate exista un barbat atat de prost si disperat sa se reproduca cu tine). Asa ca lasa aprecierile altora care se pricep.


      Intr-o alta ordina de idei, daca mai vrei sa comentezi pe aici, spala-te pe degete, gura, par etc ca esti plina de sperma uscata de la mai multi barbati. Pe aici vin fete dragute si cu bun simt (si care chiar daca nu sunt de acord cu mine stiu sa vorbeasca) si nu vreau sa le dai boli venerice.

      YOU HAVE BEEN WARNED!

      Ștergere
    6. OR ELSE WHAT, my little anallover? Pe bune, taranule, daca vrei sa discuti cu mine in contradictoriu, ar trebui, in primul rand, sa inveti gramatica limbii romane.
      "Cu siguranta ti-ar placea sa fi si batuta inainte de asta." SA FII SI BATUTA.
      "refuz sa cred ca poate fii copilul tau". POATE FI!
      Invata, nu e o rusine. E gramatica de clasa a opta. Dar probabil ai fost la seral, ca sa ai timp sa spargi seminte cu baietii la coltul blocului, prostule!
      Asa ca, dragul meu agramat cu aere de filozof mort de foame, inainte sa ameninti, invata sa scrii! Nu ti-ar prinde rau, cred!
      Taranule! Si tu esti de la o unitate de elita. Elita falsilor intelectuali, frustrati si labagii. Du-te si joaca intr-un gaypornmovie, ti-ar sta mai bine, flascule!

      Ștergere
  3. Se pare că toate femeile sunt senzuale!
    La articolele lui Papi nu zâmbesc, mă prăpădesc de râs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...asta dacă nu mă enervează cu vreo obrăznicie...

      Ștergere
    2. "Se pare că toate femeile sunt senzuale! "

      Se pare ca iarasi n-ai citit cu atentie.

      Ștergere
    3. Ba cred că iar ai interpretat greșit: asta era concluzia la articolul tău, că, de fapt, ai parcurs aproape toate categoriile de femei.

      O altă concluzie: toate femeile pot fi senzuale dacă se simt iubite! Hai, ce-am mai greșit? Faci ce faci și omiți elementul cel mai important, care transformă totul.

      Ștergere
    4. Iarasi esti indragostita si nu citesti cu atentie:

      "In principiu senzualele formeaza cam 10% din totalul duduilor. Nu e mult dar mai bine decat nimica."

      Ștergere
    5. Păi, eu nu sunt de acord că există doar 10%.

      Ștergere
  4. Daca nu ma uit la nici un clip, am vreo speranta sa deosebesc o senzuala de o nasoala?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu. N-ai. Dar daca te uiti si esti cuminte si ii ceri mosului poate primesti una. Pe care ai vrea-o? Poti alege doar una.

      Ștergere
    2. Eu o vreau pe Alizeeeee, căci restul nu prea îmi plac. Poate prima, dar din păcate se observă că joacă teatru, și m-a bruiat asta puțin.

      Laura ar fi iar ok, dar cred că a dat un rateu, cel puțin în clipul acesta, cu ținuta vestimentară. Mi se pare că are așa-numita frumusețe naturală.

      Ștergere
    3. Pe Marilena o vreau ca ie fatala. De fapt e moarta de-a binelea. Deci fa bine si scoal-o din groapa pentru ca mie nu-mi mai tine vrajeala!

      Ștergere
    4. Pe Marilena cea fatal mucegaita? Exact pe gustul tau. Se rezolva. Tine minte sa nu o scapi in formol ca se incetineste procesul de mucegaire.

      Ștergere
  5. Oricum, interesantă clasificare ai făcut. Nu știu dacă 10%, dar în orice caz pe-acolo, un procent micuț.
    Trebuie să scrii măcar 5 rânduri și despre acrituri, că folosești termenul nu tocmai la întâmplare și ar fi o chestie să pricep cam ce imagine ai tu în cap, mai exact :)

    Deși nu îmi place exemplul propus în cazul SN, am înțeles ideea și văd calitățile pe care tipa le prezintă (cred că mă deranjează zâmbetul forțat și gesturile teatrale, dar cred că e ceva specific anilor respectivi). A, să revin. Mă gândesc că aș vrea poate să fiu așa. Calmă, sociabilă, prezentabilă. Adică, aș vrea pentru că admir femeile care sunt așa, dar nu chiar aș vrea pentru că... nu se pliază pe mine prea bine. Așa că rămân cu admirația :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa scriu si de acrituri. In principiu este una vesnic nemultumita (in timp ce ea nu are nimic de oferit in afara de un corp folosit si de altii, poate pe mai putin), incruntata, cu nasul pe sus, rece si reticenta la oameni noi.

      Exemplele (din clipuri) sunt foarte bune. Poate nu sunt perfecte dar sunt foarte indicative.

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Woohoo, nu e de ajuns! Cum vrei să scriem o carte,
      Mon Chéri? E nevoie de toata imaginația ta!
      Pot să mă laud cum ne-am plimbat noi astă vară când trebuia să îmi aleg rochia pentru recepție? Și cum m-ai consiliat tu, de a căzut fața lumii, când m-am îmbracat? Hahahahahaha! Multumesc, Mon Chéri!
      http://www.youtube.com/watch?v=WLjEPZHsyzU

      Ștergere