sâmbătă, 13 august 2011

Ah L'Amour



Pe baiatu’ asta de mai sus il cheama Caffeine. A iesit si el pe strada sa mai taie frunze la caini si sa mai intre in vorba cu unii altii sau unele altele. Pare simpatic, zambaret, prietenos si vorbaret. Dar are o problema. Fetele cu care incearca sa intre in vorba nu prea sunt dispuse la palavrageala. Au impresia ca amicul nostru vrea sa le agate. Doamne fereste, ce crima!!! Poate e adevarat, poate nu, dar ele par sa aiba totusi ceva probleme grave ca altfel nu vad de ce sunt asa de speriate si isterice. Da’ Caffeine nu se da batut. Tot incearca….poate poate. Toate fetele par sa fie din cercul lui de cunostinte (le cunoaste numele!). Oare cum ar reactiona daca nici macar nu l-ar cunoaste pe Caffeine? Poate chiar mai rau. Sigur, pana la urma Caffeine pare sa reuseasca desi cu siguranta nu foloseste cea mai buna metoda. Daca a functionat bravo lui, numai sa nu cumva sa fie muscat de fund la un eventual divort. Eh, suntem rautaciosi si invidiosi pe Caffeine, de unde divort cu asa fata de calitate (cica stie sa faca si ciorba de burta si sa puna gogonele printre altele).

Acuma, lasand gluma la o parte, Caffeine nici nu a iesit asa de rau cum pare. 1 din 7. Stiu ca nu suna bine dar daca il comparam cu Paul Janka, Coffeine e expert. Paul Janka e un tip din New York care a aparut de vreo 2-3 ani pe scena tehnicilor de seductie (a fost “descoperit” din intamplare, aparand la un TV show). Spre deosebire de multi PUA (Pick-Up Artists cum se numesc) care mai mult vand vrajeli Paul chiar e un “natural” si un “player”. Se bazeaza prea putin pe “tehnici” intrucat are prezenta, arata bine, e inalt, e articulat, stie ce sa vorbeasca si a studiat la Harvard. Nu sta rau. Conform spuselor lui s-a culcat cu vreo 150 femei (nu e ceva iesit din comun dar mult peste cineva obisnuit) dar retineti va rog, pana sa ajunga la cele 150 a trebuit sa treaca prin vreo alte circa 3000 (nu mai stiu cifrele exacte, nu fiti pisalogi) de la care a luat un numar de telefon. 150 din 3000 care i-au dat un numar de telefon. Si de la cate nu a reusit nici macar asta. Sa estimam alte 3000 (desi cu siguranta sunt mult mai multe). Deci “randamentul” este undeva la 2.5%. Sincer nu mi-a venit sa cred un procent asa de scazut mai ales tinand seama ca tipul asta este clar mult peste media barbatului obisnuit. O cifra similar o da si RooshV un cunoscut blogger, care a renunat la o cariera in microbiologie ca sa umble de nebun prin tot felul de tari si sa-si povesteasca aventurile sexuale (e foarte tacanit si haios). Oricum, trebuie sa consideram ca amandoi opereaza in cercuri sociale in care nu sunt cunoscuti prea mult (New York-ul e prea mare ca locuitorii de acolo sa-l stie pe un oarecare Paul Janka iar lumea e prea mare sa-l stie pe un oarecare Roosh fost microbiolog). Deci 2-3% (hai 5% ca astazi suntem generosi) ar cam fi rata succesului in conditii de anonimitate si lipsa de statut social. 

Dar noi traim in Romania si stim ca asta ne ocupa tot timpul dupa cum zicea Mircea Badea. Orasele sunt mai mici, lumea se cunoaste, asa ca rata difera. Mult mai mare pentru “baiatu’ primarului sau al lui domn’ director” si minuscula pentru amarati. Asa ca la alegerile viitoare fiecare se voteaza pe el insusi. Viitorul e asigurat! 

Plec acuma la Caffeine ca proaspata lui nevasta a facut sarmale si cozonaci. YAY!

2 comentarii:

  1. Femeile fac lucrurile prea complicate...de aceea sansele de reusite chiar la unul bun sunt asa de mici. Bitches!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bianca, femeilor le place sa alergi dupa ele cat mai mult. Pentru asta construiesc cat mai multe piedici si fac lucrurile cat mai dificile. Sa nu zici ca nu stiai. Self-esteem-ul lor e direct proportional cu numar curtezanilor pe care il au si mai ales cu eforturile facute de acestia.

    RăspundețiȘtergere