vineri, 25 noiembrie 2011

Povesti, basme si fantezii

Cel mai puternic aliat pe care poate sa-l aiba un barbat intr-o relatie cu o femeie este tocmai…..imaginatia acelei femei. Sigur, poate ca asta nu-l va ajuta prea mult sa creeze atractie acolo unde nu exista dar cu siguranta il va ajuta sa pastreze si intareasca o atractie deja existenta. Imaginatia femeii nu va disparea cu timpul, nu se va deprecia la bursa sau in cazul unei crize financiare si nici nu poate sa fie furata. Va exista tot timpul asteptand barbatul potrivit care sa stie la ce se foloseste imaginatia unei femei.

De cand sunt mici femeile traiesc intr-o lume a basmelor cu zane, printi, printese, cenusarese si balauri. Crescand, viseaza la vampiri din Twilight sau masculi puternici dar sensibili in acelasi timp din nuvelele Sandrei Brown. Apoi, viseaza la o nunta ca in povestile citite in copilarie, care sa eclipseze nuntile prietenelor ei. Apoi la o casa ca in povesti, niste copii mai frumosi ca ai Ilenei Cosinzenei si ai lui Fat Frumos………..bla bla bla all that crap, you know what I am saying.

Asa ca, folositi fara rusine imaginatia asta. Nimeni nu se va supara daca o folositi.
Am avut totdeauna impresia ca multi barbati sunt prea directi cu femeile. Poate ca cu unele merge dar cred ca e mai eficient sa fi evaziv si misterios, mai ales la inceputul unei relatii. Femeile lasa impresia ca vor sa afle tot de la inceput dar de fapt nu vor. Asa ca cei neavizati vor incepe sa turuie toata viata lor, condensata in timpul primei intalniri. Imaginatia femeii va ramane nesatisfacuta. Si asta nu e bine.
Asa ca mai bine, vorbiti cat mai putin la inceput. Orice spuneti va fi folosit impotriva voastra. Orice nu spuneti va fi folosit de imaginatia femeii ca potentiala calitate pe care o aveti si urmeaza sa fie descoperita in timp de acea femeie. Vorbiti putin si evaziv. Vorbiti mai ales rar si apasat. Vorbitul rar si apasat ajuta la mentinerea unei tonalitati joase a vocii. Si mai ales, nu zambiti des. Corect. Nu zambiti aiurea in tramvai. Doar cat este necesar. Cat mai rar cu putinta. Aveti un aer oarecum distrat. Priviti-o insistent in ochii timp de cateva minute si apoi priviti distrat in jur. Lasati-o sa devina anxioasa, agitata si sa incerce sa va recastige atentia. Sigur, femeile stiu jocurile astea dar totusi sunt surprinse cand jocul se intoarce impotriva lor.

Totdeauna imi place sa raspund la intrebarea “Cu ce te ocupi?” cu “Sunt pirat” si sa pun o mana pe ochi. Unu la mana ca duduia care intreaba nu cred sa fie de la Controlul Financiar si doi la mana nu vreau sa ma incadreze prea repede in fisierele ei deja prestabilite despre barbati.

O perioada buna la inceputul relatiei cautati sa dezvaluiti cat mai putin despre voi. Lasati-o sa se apropie de personalitatea voastra si nu de ocupatia sau pozitia sociala. Daca aveti o pozitie mica/medie nu va ajuta iar daca aveti o pozitie inalta chiar vreti o “gold-digger”? In plus, daca aveti o pozitia inalta ea ar putea crede ca va laudati si incercati sa-i cumparati sentimentele si asta va juca in defavoarea voastra. Povestiti-i tot felul de intamplari cat mai neobisnuite si mai “exciting” chiar daca sunt inventate. Femeilor le plac minciunile si le prefera adevarului trist si plicticos care de fapt reprezinta viata majoritati femeilor. Faceti-o sa va asculte cu gura cascata si sa vrea sa va mai intalneasca din nou.

O data bine infipti intr-o relatie incercati sa explorati mintea aia incalcita de femeie. Forati adanc in imaginatia ei hranita bine deja cu basme, romane siropoase si fantezii vazute in filme. Se spune ca daca barbati ar sti ce e in mintea femeilor, le-ar fi rusine (adica femeile sunt mult mai perverse decat arata). Habar nu am cine zis asta dar am tinut-o minte.
Plictiseala se instaureaza rapid si usor intr-o relatie iar femeile se plictisesc mai usor ca niste copii mici, care lasa intr-o clipita o jucarie veche la vederea unei noi jucari (ati inteles aluzia, da, barbatii sunt jucariile in ochii femeilor). Asa ca daca vreti sa va pastrati relatia apelati la imaginatia femei. Aflati-i fanteziile. Puneti-le in aplicare. Sau lasati-o sa spera ca le veti pune in aplicare. Faceti gesturi si atentii spontane si neprogramate in loc de cadouri scumpe la care se asteapta si la care aveti sanse mari sa o dezamagiti. Imbracati-o ca pe o bagaboanta si mergeti cu ea intr-un oras unde nu va cunoaste lumea. Vorbiti-i usor la ureche de fanteziile ei in momente nepotrivite si cu lume in jur (da da vorbesc serios).  Va descurcati voi cumva dar nu uitati sa-i folositi mereu imaginatia.
Decat sa o lasati sa cante singura sau sa se frece cu catelul Toto (oricat de simpatic ar fi) mai bine va frecati voi cu ea. O imaginatie stimulata inseamna o femeie partial satisfacuta. Total nici n-are rost sa incercati ca nu a reusit nimeni. Dar asta deja e o alta poveste.



11 comentarii:

  1. Multa imaginatie...sunt de acord pana la un punct..trebuie precizate anumite lucruri de la prima intalnire...si ocupatia e una dintre ele, eu altfel nu stau de vorba cu el...apreciez sa mi se spuna lucrurile pe masura ce ne cunoastem, dar nu suport secretismele...so ..balatanta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai Bianca, ce e asa de rau in a fi pirat? E o meserie foarte nobila si care cere multe sacrificii. Sa stii ca avem nevoie de cineva care sa ne filmeze aventurile. Asa ca esti binevenita sa ni te alaturi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bingo! It's true, you would blush if you would see what's in a women's mind. At least from my point of view. So, cheers for the kinky advices.
    Eu prefer sinceritatea la prima intalnire, insa fara a mi se pune totul pe tava. Descoperirea nu ar mai exista, deci farmecul ar disparea :). Asa cum eu nu dau foarte multe informatii, ma astept sa mi se raspunda cu aceeasi moneda.
    Dar sti ce e funny...sfaturile date de tine, lor ( barbatilor ), au fost adoptate a long time ago, de mine. :)). Deci e cazul sa si previi ca isi pot gasi ''nasul'' :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @O tipa
    Kinky is fun. Kinky must be made mandatory.

    “Sigur, femeile stiu jocurile astea dar totusi sunt surprinse cand jocul se intoarce impotriva lor.”
    Ceea ce un barbat invata pe la 30-40 ani, o femeie stie de la 10 ani. Femeile sunt ani lumina in fata barbatilor in lumea asta a “manipularii in relatii”. Normal ca femeile stiu majoritatea siretlicurilor posible dar cu toate astea nu se asteapta sa fie folosite impotriva lor. Asta le da peste cap.

    RăspundețiȘtergere
  5. ''Normal ca femeile stiu majoritatea siretlicurilor posible dar cu toate astea nu se asteapta sa fie folosite impotriva lor. Asta le da peste cap.'' - Gen ultimul recurs - lacrimile folosite de femei oricand au ocazia, chiar si pentru a castiga un rahat de discutie. Cadem insa pe spate in momentul in care incepeti voi sa plangeti :)). Ne dam seama ca nu avem cum sa mai folosim recursul asta. Damn it, inca un mit distrus. Ma duc sa ii duc crocodilului lacrimile inapoi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hahaha Asta e chiar originala. Ce s-ar intampla oare daca unul s-ar apuca de plans in fata unei dudui? Cred ca ar apuca-o hepatita. Chiar ar fi devastator.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, sigur. Femeile normal că vor să le fie stimulată imaginaţia. Cine naiba vrea un bărbat plictisitor? Nici măcar un alt bărbat :D

    RăspundețiȘtergere
  8. @mitzaabiciclista
    Corect Coano. Mintea femeii e cea mai erogena zona. Dar daca le spui barbatilor multi rad si trec mai parte. Some just don't want to listen and learn. Uff!

    RăspundețiȘtergere
  9. Subscriu! Cu condiția ca partea sentimentală să fie sinceră.

    RăspundețiȘtergere