miercuri, 1 februarie 2012

$$$Love$$$

Nu-mi place iarna iar daca mai e si ger mor de depresie si ca atare nu prea am inspiratie si chef de scris. Habar n-am de ce nu m-am mutat eu prin California sau Arizona dar asta e acuma. Altadata. Azi am zis sa scriu si eu ceva. Am avut trei variante. Relatiile in era Facebook (cel mai bun prieten al femeilor), femeile care-si pierd mintile daca nu au barbati ca lumea langa ele (similar Corabiei nebunilor a lui Hieronimus Bosch) si femei care papa banii barbatilor, chiar daca unele nu au nici cea mai mica atractie pentru ei si pretind ca sunt fete “traditionale”. A iesit ultima.


Am vazut de curand un clip cu o muierusca din New York. 
(Clipul se incarca automat dupa vreun minut. Sper sa va descurcati si sa intelegeti, daca nu macar cititi articolul).

Muierusca asta Jessica are 25 ani si a ajuns “celebra” pentru ca a “economisit” undeva pe la 1200 dolaroi pe luna iesind cu diversi fraieri (pardon, barbati) pe la diverse locuri de haleala din New York (fitoase, amarate, nu conteaza, haleala sa fie). Miss Jessica asta face vreo 45000 dolaroi pe an, care in New York nu e mare lucru dar nici rau nu e, tinand seama ca are numai 25 ani. Deci moarta de foame nu e. Cu toate astea nu are scrupule sa foloseasca barbati care sa o hraneasca. Din spusele ei cica iesea de vreo 4-5 ori pe saptamana cu diversi barbati pe care-i cauta pe un anumit site de matrimoniale (nu fac reclama la asa site, sa crape). Ii cauta numai pe cei cu venituri bune.  

Acuma nu vreau sa fac mare tam-tam pe chestia asta bani-contra-sex. Nu sunt de acord cu ideea asta (desi pana la urma toti barbatii platesc pentru sex intr-o forma sau alta) dar macar e un schimb onest. Chiar foarte onest. Unii zic ca cele mai oneste femei sunt prostituatele. Dar parasuta asta face pe fata “traditionala” (la 1:37-1:42 zice ea ”Oh that’s not very traditional...I think a man should really pay for the first date”). Iauzi!

Asta e problema mea. Fetele astea care se pretind “traditionale” (adica de moda veche). Pai foarte bine. Ca barbat platesc eu totul pentru asa fata. Dar intrebarea mea e “Chiar esti de moda veche Mizz Jezzica? Zi fa. Hai sa vedem.”

Urmeaza un dialog virtual/imaginar intre Papillon si o astfel de Mizz Jezzica (“z” in loc de “s” e in bataie de joc, ca e plina lumea de astfel de dudui).

Papillon: Si zici ca esti de moda veche Jessica?
Mizz Jezzica: Oh da. Sunt o fata de moda veche. Mi-ar place sa te comporti ca un gentleman cu o domnisoara ca mine.
Papillon: Ok. Foarte bine. Esti virgina?
Mizz Jezzica: Mmmmm Nu. M-am tras cu o gramada. Pe multi nici nu mai stiu cum ii cheama. Poate nici nu i-as mai recunoaste de beata sau drogata ce eram. Dar asta nu conteaza acuma, a trecut, important e prezentul, acuma nu mai ies cu derbedei de astia care mi-o trageau, chiar faceau posta cu mine, radeau de mine si ma aruncau in strada doar in chiloti. Acuma ies numai cu gentlemani.
Papillon: Ok. Te cred. Se mai intampla. Sper ca ai invatat ceva (SARCASTIC). Da’ zi, job ai?
Mizz Jezzica: Am. Cum sa nu am? Nu vreau sa depind de un barbat. Imi place sa fiu  independenta. Dar as prefera un barbat adevarat, care sa faca mai multi bani ca mine si pe care sa-i imparta cu mine. Nu e frumos sa-mi ceara mie bani. Banii mei sunt doar ai mei. Ai lui sunt pentru amandoi, adica mai mult pentru mine. Asa e frumos.
Papillon: Dar de mancare stii sa faci?
Mizz Jezzica: Pai da. Cum sa nu? Doar sunt o fata de moda veche. Stiu sa fac...sa...um...sa...da da...stiu sa fierb apa. (ZAMBET LARG)
Papillon: Ok. Da’ sa cureti  in casa?
Mizz Jezzica: Eu? Asta nu. Tu faci asta. Nu e corect sa fac eu totul. Destul ca stiu sa fac de mancare si sa merg la mall. Nu-mi murdaresc eu unghiutele facute la salon cu asa ceva. Mi-ai vazut unghiutele? Am pus o poza cu ele pe Facebook si toti cei 3247 prieteni mi le-au laudat. CE FRUMI! Unghiutele mele. Frumiiiii!!!
Papillon: Ah. Ok. Nicio problema. Dar daca vom avea copii vei avea grija de ei, nu?
Mizz Jezzica: Oh, cum sa nu? Orice fata traditionala face asta. Voi renunta la servici (In sinea ei: Pacat ca las serviciul, imi placea la nebunie de Portoricanul ala ilegal de la depozit, chiar daca ma mai caftea din cand din cand. Si nici sefu meu nu era rau, imi mai aducea una alta, ma mai ducea la Cancun cand vaca de nevasta-sa nu era cu el. Ala da barbat nu prostu asta din fata mea, ce ghinion am cu barbatii, nu pot prinde si eu un barbat adevarat). Deci categoric voi renunta la servici ca sa pot avea grija de familia noastra. De tine iubitule si de copiii nostri. Cel mai perfect cuplu (Nota Editorului adica eu Papillon: Daca mai vad odata faza asta cu cuplul perfect pe Facebook nu stiu ce fac). Sper ca ma vei ajuta si tu. Poate reusesti sa faci mai multi bani ca vom avea nevoie. Mai ales intrucat e greu acasa cu copii mici poate putem angaja o bucatareasa si o bona, sa am si eu putin timp cu fetele. TE IUBESC ASA DE MULT IUBIIIII!!!!!! (ZAMBET LARG SI FALS).

Ok. Dialogul asta imaginar poate continua la nesfarsit dar cred ca a fost suficient de elocvent. Ideea e ca desi o gramada de dudui se pretind fete traditionale, realitatea e cat se poate de cruda. Sunt cat se poate de “moderne”, in cel mai rau sens al cuvantului. Asa ca nu e responsabilitatea nostra sa le dam de mancare si sa le intretinem. Asta sa o faca “Portoricanul de la depozit”. Desi ma indoiesc. Si bine face. Cu cat mai multi de astia cu atat mai bine. Cand lumea va fi plina de “portoricani de la depozit”, duduile nu vor mai avea atatea fite si pretentii. Femeile, la fel ca si copiii, fac doar ce li se permite. Si daca le dai un deget iti vor lua amandoua mainile nu doar una.

Revenind la clipul cu Mizz Jezzica. La 1:55-1:57 zice duduia noastra “I am pretty sure I am not going to be attracted. I am going out with him anyways”. Cate nu fac asa?. Dar e ok. Astea sunt riscurile meseriei de a iesi cu femei si eu cel putin mi le asum. In cazul asta nu avem altceva de facut decat sa minimizam eventualele pierderi. Ca atare se recomanda iesiri cu cheltuieli minime gen:
Iesiri la suc, cafea, prajitura (cheltuieli de maxim-maximorum 50 lei! Si asta doar daca arata beton si la prima vedere pare de calitate). Comenteaza?. NEXT!
Iesiri in locuri publice (parcuri, muzee, locuri de agrement, etc). Comenteaza? NEXT!
Iesiri “dinamice” (batai cu bulgari, plaja, strand, bicicleta, pescuit, etc). Comenteaza? NEXT!
Se interzic iesirile la cina. Nici macar daca e gratis. Sa-i dea de mancare ta-su.
Se interzice falirea de cati bani avem, ce job smecher avem, ca suntem baiatu’ lu’ Domn Director (daca e cazul). Femeile sunt oportuniste si nu vor scapa ocazia sa profite.
Am mai zis ca barbatii nu trebuie sa investeasca (nici material nici sufleteste) decat in femei care au demonstrat ca merita, dupa o perioada suficient de indelungata. Si nici macar astea nu sunt sigure dar acuma nu putem deveni chiar atat de paranoici. Trebuie doar sa fim isteti si constienti de “smecheriile” atator dudui de genul Mizz Jezzica.

La final Mizz Jezzica face pe pocaita si zice ca nu mai iese cu o gramada de barbati care-i umplu ghiozdanul, acuma cica are prieten stabil si ca plateste si ea pentru el, chiar mult. Aha. Chiar credem. Saracu’ baiat cu ce s-a pricopsit. Asa-i trebuie daca nu a vrut sa lucreze la depozit cu Portoricanu’ si sa invete de la el.

In incheiere:
 

La 0:45-1:00:
“Yeah. He is still after me. Just gave me a necklace. I think it’s real diamonds. He thinks He can impress by giving me expensive gifts. It’s nice though. You want it?”

Hahahahahahahahahahahahahahaha!!!
Asta ar trebui sa va dea de gandit cand mai dati bani aiurea pe femei.
Putin, scurt si la obiect! :)

P.S.
1. New York and New Yorkers suck!
2. "Portoricanul de la depozit" chiar exista. Nu e de la depozit si nici nu e ilegal dar chiar e Portorican si are o droaie de copii cu un card de gagici. Nu-l doare capul si zambeste tot timpul pentru ca nu-i creste el. Numai sa nu-l faceti Mexican. Sper ca e ok. Va por ti Carmelo! Say hello to Gordo. Die' cuatro, cuatro die'. :)

13 comentarii:

  1. Hi hi hi, portoricanu' e Costache tiganu! E mai simplu sa faci copii decat sa-i speli pe aia existenti, nu?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu prea. Daca Nea Costache asta are mustata si palarie nu ti-l iau Portoricanii. Il prind si-l arunca la Mexicani. Nu merge si la unii si la altii ca rivalitatea e prea mare. Daca vrei sa-l faci Portorican va trebui sa-i dai jos mustata si palaria.

      Ștergere
  2. Ahahaha, am și eu una din asta la lucru. Și chiar zilele trecute îi spuneam că ar trebui să profite că are 23 de ani și carnea tânără și tonifiată și să nu și-o mai tragă cu toți doar ca să aibă bani de omletă de la mec la micul dejun și de comandă de tigaie picantă la prânz. Măcar să-i ia și ei o casă, o mașină, ceva. Dar își cunoaște limitele, asta e, câtă școală de curve putea să facă la Bîrlad, de unde e ea originară?

    În altă ordine de idei am impresia că fac bine că duc masculii cu care mă văz în locuri unde berea e cel mult 7 lei :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha, deci tu esti aia care baga prostii in capul oamelor. In loc sa le lasi curate si neprihanite le poluezi mintea si sufletul cu idei corporatiste ca sa poata exploata barbatii naivi si bine simtiti.
      Este scoala de curve la Barlad? Woohooooooo!!!
      NEXT STOP:BARLAD!

      Ștergere
  3. Ştii de ce există pe lumea asta escroci?
    Fiindcă există fraieri.
    Ştiu, e dureros, dar deh! Adevărul doare.
    Statisticile arată(din păcate pentru bărbaţi) că există mai mulţi bărbaţi fentaţi în viaţă de către femei, de cât invers. De ce oare? Fiindcă există. Şi unii, şi alţii.
    Da, da, poţi să comentezi cât vrei şi poţi să dai sfaturi peste sfaturi. Este greu de combătut.
    Şi acuma pe bune...câţi bărbaţi pot rezista unei păsărici? Şi ce este mai trist, cu cât se va găsi un bărbat adevărat care să reziste unei păsărici, cu atât mai mult va fi luat în balon de ceilalţi bărbaţi consideraţi fraieri.
    Ştiu, e o luptă inegală: dacă rezişti în faţa unei femei poţi fi considerat papagal, iar dacă nu-i rezişti eşti considerat fraier.
    Însă eu am vrut să spun ceva anume, sper din tot sufletul că ai înţeles ideile de printre rânduri. Pe bărbaţi nu-i obligă NIMENI, dar absolut nimeni, să iasă în oraş cu femeile şi să le plătească masa, nu-i obligă NIMENI, dar absolut nimeni să bage mâna în portofel şi să facă cadouri scumpe. Un singur lucru îi împinge la aşa ceva: orgoliul masculin şi grandomania.
    Din fericire, femeile au înţeles înaintea bărbaţilor că nu se pot lupta cu aşa ceva. Bineînţeles, doar unele dintre ele. Celelalte....plătesc. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Corect. Foarte corect. Tocmai de asta e facut blogu asta. Serios. Am mai zis ca in domeniul relatiilor barbatii pornesc cu un dezavantajos enorm. Ca soarecele si pisica. Chiar daca multi nici macar nu sunt constienti de asta. Iar orgoliul masculin si grandomania sunt excelent speculate si manipulate in favoarea lor de catre dudui.

      Ștergere
    2. well, darling, ţi-ai asumat grea răspundere. ceea ce vrei tu să faci e ca şi cum te-ai apuca de eradicarea prostiei în lume. succesuri, deci :D

      Ștergere
  4. Sunt absolut incantat de discutiile voastre. Tare ie bine sa pui doua astfel de inteligente in contact. Dupa aia nu ai altceva de facut decat sa privesti focurile de artificii cu sampania in mana.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ora arata blogu asta? E 5:15 pm nu 7:15 am

    RăspundețiȘtergere
  6. Miss Jessica...una care cel putin recunoaste ceea ce a facut. Multe ar trece in continuare drept mironosite si fandosite fara sa recunoasca ca procedeaza in acelasi fel. Si cam atat bun are tanti cu pricina. Ca din cauza filmuletelor de genul asta si a femeilor care se incadreaza in aceeasi categorie restul are de pierdut, asta este partea a doua. Nasol este ca tot ele se plang ca nu sunt intelese. Pai cum sa te respecte cineva si sa te inteleaga cand tu il vezi doar ca pe o fabrica de bani si bun doar ptr a te scoate in oras, pentru a-ti cumpara una alta si pentru ai goli portofelul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general femeile considera ca iti fac o favoare faptul ca ies cu tine. Singura sansa este sa inversezi rolurile adoptand singura atitudine corecta la momentul de fata, adica sa o tratezi de sus. Suna urat dar functioneaza...din pacate.

      Ștergere